Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire ment könnyen azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ment könnyen azt feldolgozni hogy vége?

Figyelt kérdés

Nekem ezt a legnehezebb elfogadnom.

Akárhogy próbáltuk nem látok javulást a kapcsolatunkban.

Ez egy hosszabb kapcsolat volt és nem tudom belatni hogy oda több év és a régi kellemesen eltöltött idő

szept. 11. 17:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem megy könnyen, de bizonyos időn belül túllépni jó lenne...
szept. 11. 17:57
 2/11 anonim ***** válasza:

Attol függ szakítás után mit csinálok milyen az életem éppen, milyen környezeti ingerek vesznek körbe.

Volt olyan szakításom amivel úgy éreztem az életem egy részét veszítettem el, olyan is ami után az életem értelmét se láttam, és olyan is aki után könnyen álltam fel.

Mindegyik ugyanolyan mély és több éves kapcsolat együtt élés volt tele tervekkel.

Egy szakitást bőven nehezebben viselek ha pl épp munkám sincs életem sincs barátaim se, és teljesen másképp ha épp pl tele vagyok munkával barátokkal udvarlókkal pörög nyüzsög az életem.

szept. 11. 18:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Az első két hét a legrosszabb, ha addig lefoglalom magam, az is gyorsan elmegy. A céljaimra koncentrálok. Nekem segít, ha vannak terveim a következő pár napra és középtávon is.
szept. 11. 18:08
 4/11 anonim ***** válasza:
20%
Nekem általában másik jobb pasi segít szerelemmel szerettel "új élet".1 sec után már nem is bánom az exem. Sőt.
szept. 11. 18:10
 5/11 anonim ***** válasza:
51%

nekem könnyen évek óta készültem rá és a szakitás egy leányálom volt, soha többet vele.

minél előbb lezárni és nem visszagonolni arra milyen volt vele, akár rossz vagy jó

szept. 11. 18:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy csak még több éved lesz így oda.
szept. 11. 18:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem az segített, hogy mindig lefoglaltam magam valamivel, hogy ne tudjak agyalni rajta.
szept. 11. 21:04
 8/11 anonim ***** válasza:
52%

Az első lépés, hogy ezt belátod. Nem könnyű. Nem vagytok összeragadva, nem kötelező párkapcsolatban élni.

Utána nemet mondani a legnehezebb. Amikor sír, könyörög, leígéri a csillagokat. Nyilván az ember megsajnálja a másikat és elhiszi, hogy változás lesz. Az esetek nagyrészében nem lesz.

Ezután el kell foglalnod magad, betölteni a lelkedben az űrt. Lehetőleg ne egy új kapcsolattal. Gondolj sokat a szépekre, a nem szépekre is. Sírj, ha kell.

Tarts önvizsgálatot. Nagyon sok hibádat felfedheted így, ha őszinte vagy magadhoz és képes vagy magadba nézni. Gondold át, mik a vágyaid és te miket tudsz másnak adni.

szept. 11. 21:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem ment könnyen. A legnehezebb része annak a feldolgozása volt, hogy hogyan ismerhettem ennyire félre valakit úgy, hogy van már némi tapasztalatom az embereket illetően.

És annak ellenére rengeteget agyalok rajta még mindig, hogy magát az egyedülálló létet leszámítva tök tartalmas az életem, és szinte minden percét képes lennék (gyakran képes is vagyok) élvezni, ha nem tolakodna állandóan az elmémbe, hogy milyen szinten vak voltam, és mennyire nem láttam, hogy valójában kivel állok szemben. Nagyon nehéz feldolgozni, hogy olyan valakit szerettem, akit egyáltalán nem lett volna szabad.

szept. 11. 22:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
#9 Igen és másoktól azt hallgatni, hogy hogyan nem vetted észre, mert ilyen nincs, hogy valaki évekig s pofádba hazudik. Még téged hibáztatnak érte. Sajnos ezekkel is szembe kell nézni.
szept. 11. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!