Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miert erzem magam ettol jobban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert erzem magam ettol jobban?

Figyelt kérdés
Az exemmel szetmentunk par honapja... Nem volt egy mely kapcsolatot, foleg a szex kore epult... Ismeroson keresztül ujra talalkoztunk... Azota elindult koztunk vmi szex kapcsolat szeruseg,par naponta ir es kuldunk egymasnak kepeket. Annyi a kulonbseg hogy mar ki is van mondva, hogy ez szimplan errol szol. Valamiert azt erzem hogy ez egyfajta kontrollt adott nekem... Lehet azert mert a kapcsolat vegen mar csak hazudtunk egymasnak, hogy melyebb a dolog. Jelenleg elvezem ezt a fajta jatekot... Nyilvan nem akarom par honapnal tovabb huzni, ismerkedem mellette :D
szept. 3. 12:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
"Valamiert azt erzem hogy ez egyfajta kontrollt adott nekem..."
szept. 3. 13:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen.. De miert? Regen egyebkent nagyon akartam az egeszet, de most tenyleg azt erzem hogy nem igazan erdekel... Lehet az kellett hogy lassam milyen szinlelesek nelkul?
szept. 3. 13:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azert, mert igy nem serulhetsz erzelmileg. Aki szexkapcsoaltban van benne, az tobbnyire az erzelmi kotetlenseg miatt valasztja, ami nyilvan kontrollt ad neki.
szept. 3. 13:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Így van így mostmár nem tudod túl gondolni, ez ennyi, élvezitek ameddig tart aztán kész. Nincs belőle feszültség. ( egészen addig, ameddig ezt tudjátok is tartani )
szept. 3. 13:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Az a legfurcsabb hogy amikor eloszor talalkoztunk emlitette hogy ismerkedik valakivel, es oszinten nem erdekelt (ott nem hittem, hogy lesg koztunk meg valami)... Nem tudom eldonteni, hogy mar tenyleg ennyire nem erdekel erzelmileg vagy csak elnyomok valamit...
szept. 3. 14:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Zavarna hogy ha pár találkozó után leírná megismert valakit, szóval ne találkozzatok többet? Írás alapján érzékeny nőnek tűnsz, nehogy sérülj a végén.
szept. 3. 15:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Lehet valamennyire igen, de Oktoberben külföldre költözöm es akkor alapvetoen meg fog szakadni az egesz :)
szept. 3. 19:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert nincs a görcsös ragaszkodás. Nem mint egy tulajdonolható tárgyként tekintetek egymásra, mint esetleg korábban. Nincs megfelelési kényszer, nincsenek elvárások.

Mi így voltunk a feleségemmel. Korábban ment a féltékenykedés, irányítási mánia mindkét oldalról. Görcsös ragaszkodás, stb.

Aztán megegyeztünk, hogy legyünk nyitott házasságban, kvázi csak szexkapcsolat szintjén legyünk egymásnak. Ha akarjuk van, ha akarjuk nincs.

Nincs elvárás, nincs irányítás. Azóta jó minden. Ami viszont érdekes, hogy ezerszer jobb lett az alap kapcsolatunk is a szexen kívül is. Érthetetlen.

szept. 3. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!