Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek akarunk párkapcsolatot amikor úgyis csak fájdalom szakítás lesz a vége?
Én most vagyok azon a szinten, hogy el akarok szökni. Itt hagyni a férjem, a szeretőm, meg mindenkit.
Ha ez sikerül, többet kapcsolatom nem lesz.
Meguntam mindent, hogy meg kell felelni az elvárásoknak.
Csak csendet és nyugalmat akarok.
Ha sex kellesz, arra kerítek valakit.
Nem tudom, miért van így
Neked kell róla tenni, hogy ne így legyen. Az én baráti körömben vannak működő házasságok. Persze azt el kell fogadni, hogy a nagy szerelem elmúlik, marad a szeretet, a tisztelet meg a barátság. Ezért nem elég a szerelem a házassághoz, azt is meg kell vizsgálni, hogy egyébként összeilletek-e, van a közös téma, a hibáit el tudod-e fogadni stb.
Mi 21 éve vagyunk házasok, van 2 gyerek. Igen, akartam gyereket, és ezt csakis a házasság keretein belül tudtam elképzelni. Még ha el is váltunk volna, nem bántam meg, hogy lett gyerekem. Végülis ez az élet értelme, az önfenntartás, és a génjeink fenntartása.
A legtöbb ember akar gyereket, és a gyereknek mindkét szülőjére szükség van.
Most kit akarsz meggyőzni?
Oké, te nem akarsz párkapcsolatot, mert úgyis rossz lesz a vége. És közben sem volt jó? Pár évig volt valakid, boldog voltál?
Hát, ha neked nem éri meg, szíved joga. Én párkapcsolatban élek, és jól megvagyunk. És igen, nekem is törték össze a szívemet korábbi kapcsolataimban.
De ha nem kockáztatsz soha, minek élni? Elvonulsz egy lakatlan szigetre, hogy soha semmi inger ne érjen, mert mi van, ha lesz köztük olyan is, ami fájdalmas? Ezt hívják életnek. Kezdj el élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!