Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt?
Ő a férfi én a nő. Tudta pontosan hogy 5 hónapja lett vége egy másfél éves kapcsolatomnak. Eleinte nem akartam vele beszélni, többször visszautasítottam. De nem adta fel,folyton keresett,és be adtam a derekam. Figyelmes volt,kedves volt. Minden szabad idejében beszéltünk. Előadta hogy nem akar velem lefeküdni,majd ha már a felesége vagyok,a vallásuk miatt. Na hát ez nem így történt,ugyanis lefeküdtünk sajnos már az első találkozás során. És itt kezdődött minden. Valami érzés,kötődés elindult bennem felé. És azt vettem észre hogy napról-napra egyre jobban oda vagyok érte. Ő mindennap eltűnt,óra hosszakig ignoralt engem. Ami nekem nem tetszett. De találkoztunk másodjára is. Megint lefeküdtünk,elintézett szépen belém élvezett. Amire nagyon ideges voltam,nem akart védekezni sem. És akkor már innen levettem hogy hat csak azt akarja. És megmondtam neki hogy hát ez nekem így nem megy. De addig-addig mondta,hogy szeret stb. Hogy megint hülyének nézett,és kibékültem vele. És folytatta tovább, mindennap eltűnt. Tegnap este még elköszönt szépen,majd beszélünk.
Egy frászt! Nem írt már reggel,posztolgatott,elérhető volt de nem írt. És akkor írtam neki,hogy na akkor elegem van,keressen más játszó pajtást. Amire ő felkapta a vizet,mert hogy ő ártatlan, ő dolgozik,nem tud írni. De innentől kezdve nem kellek neki,ma este 2 nővel fog lefeküdni,azt csinál amit akar és szia. És dobott.
Annyira rosszul érzem most magam😓😓
Ne aggódj, ez a fazon nem fog nővel semmit kezdeni ma. De nagyon kiborítottad..
és szinte biztos, hogy border.. A lelkivilágába nagyon beletapostál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!