Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha nem futok utána,és le…...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem futok utána,és le… akkor észre venné és ő elkezdene futni utánam?

Figyelt kérdés
aug. 7. 23:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
A játszma sose eredményes.
aug. 7. 23:28
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az első hozzászólóval. Ha játszmák nélkül nem megy, akkor hagyjátok egymást.
aug. 8. 00:01
 3/21 anonim ***** válasza:
49%

Ha oda dobod magad, nem leszel érdekes és nem fog küzdeni , se semmit megtenni érted….

Ha előkerül egy másik férfi akkor még féltékeny is lesz .

Ezek ösztönök!

aug. 8. 04:48
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg nem érdekled és egészséges mentálisan, akkor ugyanúgy le fog sz* rni. Ez a sima játszmázás, csak önbizalomhiányos és önbecsülés néküli emberekre van hatással.
aug. 8. 07:26
 5/21 A kérdező kommentje:
Akkor nem éri meg ezt csinálni?!
aug. 8. 11:23
 6/21 anonim ***** válasza:
Neked kell eldönteni, hogy fektetsz bele energiát vagy sem..
aug. 8. 11:26
 7/21 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem éri meg, de te tudod eldönteni.
aug. 8. 11:52
 8/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha nem keresem és azt veszi észre hogy boldog vagyok talán észbe kap és elkezdene futni mert megijedne ?! én valami ilyesmire gondoltam egy próbát megérne. Viszont ha ez sem sikerülne akkor abból látom tényleg nem akar
aug. 8. 12:05
 9/21 anonim ***** válasza:

Nem fog. Hidd el nekem. Én örülnék,

a helyében, hogy végre leakadtál rólam . Valószínűleg ezért koptatott le. Mert tapadsz, mint a kétoldalú ragasztó, amit még spaklival sem lehet levakarni.

aug. 8. 12:13
 10/21 A kérdező kommentje:
Akkor idegesíti őt hogy ennyire akarom őt és hogy ennyire ragaszkodom hozzá?!….
aug. 8. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!