Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért mondta hogy nincs olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondta hogy nincs olyan szinten az érzelmi intelligencia szintem mint az övè?

Figyelt kérdés
Pár napja szakítottam a párommal. Távkapcsolatban éltünk,ő nem akart költözni nekem meg saját lakásom van és nem akartam itthagyni. Nem sok ideje fél éve voltunk együtt de meguntam hogy csak 2 havonta találkozunk akkor is csak 3-4 napra. És mondtam hogy ennek vége. Azt mondta egyet ért,de oda vágta hogy látszik nincs olyan szinten az érzelmi itelligencia szintem mint az övé,ezt hogy érthette? Vagy csak odamondta hogy az övé legyen az utolsó szó?😆
aug. 7. 13:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%
Ennyiből nehéz megítélni, mivel nem ismerünk titeket. Mindenesetre a kérdésed végén a röhögcsélő emoji elég sokatmondó.
aug. 7. 13:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szexkapcsolat = távkapcsolat
aug. 7. 13:11
 3/13 anonim ***** válasza:
29%
Én simán odaköltöztem volna a helyedben hozzá, a lakásomat meg kiadnám albérletbe. Minden hónapban kb ingyen pénz lenne. De hát mindenki maga dönti el mit szeretne kezdeni az életével. De a kérdésedre csak te tudod a választ. Reakciódból ítélve, szerintem igaza van. Jobb is, hogy szakítottatok.
aug. 7. 13:12
 4/13 A kérdező kommentje:

Az emoji az véletlen volt.

Nem akartam odaköltözni,a szüleivel él. A lakást meg ha kiadtam volna nem tudtam volna hova menni ha bármi is történt volna velünk.

aug. 7. 13:17
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Vége? Vége! Ne törődj vele.
aug. 7. 13:19
 6/13 A kérdező kommentje:
5. Ebben igazad van
aug. 7. 13:27
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor muszáj odaszúrni még valamit, ne is törődj vele.
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak odaszúrta, hogy övé legyen az utolsó szó. Úgy érezze, mintha ő szakított volna veled, nem fordítva. Sima egojáték, ne foglalkozz vele.
 9/13 anonim ***** válasza:
17%
Ugy érthette hogy ő tavkapcsolatban is szereti a másikat nem ezen mulik nála egy kapcsolat. Ehhez kell szerinte eq.
aug. 7. 13:29
 10/13 anonim ***** válasza:
21%

A párod nincs képben a témával, mivel a bulvárpszichológiából tájékozódott.

Az érzelmi intelligenciát (EQ) nem lehet biztonságosan kimérni, nincs egzakt tudományos módszer, szóval marad a szubjektív vélemény...

Sőt..

Egyesek szerint érzelmi intelligencia nem is létezik.

Ellenben az IQ-t viszonylag pontosan ki lehet mérni. Szerintem egyébként azok hivatkoznak az EQ-ra, akik az IQ teszten nem érnek el jó eredményt...

aug. 7. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!