Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 ev utan szakitani akar velem a baratnom mit tegyek?
Anno mikor megismerkedtem vele nem is igazan tetszett. O jott utannam mindig. Sose ereztem azt hogy o az igazi. Mindig letagadtam meg nem valaltam fel. Mar mostanaban fel fel vallaltam elfogadtam hogy o lesz az igazi. De szakitani akar velem. Eleg van a hulyesgeimbol. Szorongo panik beteg voltam/ vagyok meg sok negativ gondolatom volt/ van de ezek ellenere is talalkoztam vele. De ha belegondolok hogy vege lenne nyugalommal tolt el. De mas felol meg a semmitol jobb volt. Eddig egy lanyt szerettem a legjobban, az elso csajomat 3 honap utan szakitott velem az is. Mai napig faj ha ragondolok.
21F
4. Miért kellene együttérezni veled?
- nem tetszett igazán külsőre
- sokáig nem vállaltad fel
- nem érezted, hogy ő lenne az igazi.
Ennek ellenére 3 évig pocsékoltad az idejét, amit ő egy normális társ keresésére fordíthatott volna, aki őszinte, nem alázza meg lépten nyomon, és szereti, megbecsüli őt.
Milyen jogon érzed úgy, hogy itt te vagy az áldozat és veled kellene együtt érezni?
Nincs mit ezen együttérezni. Össze jöttél valakivel, hitegetted évekig a hazugsàggal. Sosem szeretted.
Az, h mellé milyen diszfunkciód van, a kutyàt sem érdekli.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!