Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne szakemberhez fordulnom ebben az esetben?
Felteszem, te vagy a férfi...
A dühkitörések arra engednek következtetni, hogy egyrészt eleve is voltak már gondok, másrészt nem igazán érted, miért történt az, ami történt.
Mennyi idősek vagytok és milyen hosszú és intenzív volt a kapcsolat?
Úgy gondolom, bármikor érdemes lehet felkeresni egy szakembert, főleg ha már Benned is megfogalmazódott ez a gondolat. Szerintem, ez már épp elég indok rá.
Azért is jó ha felkeresel egy szakembert, mert tudhat olyan gyakorlatokat, könyveket, esettanulmányokat mondani, amivel magadat is jobban megismerheted, egyúttal a jelenlegi helyzetet.
Teljesen normálisnak gondolom amit érzel, ez mutatja, hogy vannak érzéseid.
Saját tapasztalatomból kiindulva, az ilyen jellegű düh, a helyzet nem értéséből, a tehetetlenségből, a kontroll elvesztéséből ered.
Végső soron, meg kell vizsgálni, hogy miért fordultak el Tőled a barátaid. Mik azok a mintázatok amik visszatérnek és honnan ered ez? Biztosan elfordultak Tőled, vagy csak a saját rossz gondolataidba pörgeted bele magad?
Mindenképpen foglalkozz a dühöddel, próbáld meg szerintem egy produktív tevékenységben levezetni. Nekem ez mindig az edzés és munka volt. Bár ez nem biztos, hogy követendő példa ebben a formában.
Nem könnyű az út, de menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!