Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kapcsolatfelvetel elkerulo exxel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatfelvetel elkerulo exxel?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul ert veget a kapcsolatunk. O rastresszelt dolgokra es teljesen ellokott magatol, beszelni se tudtam vegul vele. Irtam neki egy elkoszono uzenetet es toroltem a szamat. Ezutan nem lattam a kepet en se WhatsAppen, gondoltam torolt vagy tiltott.... Most ujra latom, valamint azt is hogy mikor elerheto (a regi hivaslistamon lattam)...sztem ujra megvan neki a szamom... Egy par het mulva szeretnek vele normalisan beszelni, elvarasok nelkul... Szerintetek nyitott lesz ra?
2024. júl. 30. 06:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

De minek?

Elhiszem, hogy nehéz,tényleg. De inkább a jövő felé kellene tekintened. Ami nem megy azt nem kell erőltetni.

2024. júl. 30. 06:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem látom értelmét, csak felzaklatnád, eddig is gondolom beszéltetek, semmi újat nem tudnál mondani, kiveve ha most vissza akarnád csinálni, kaparsz utána.
2024. júl. 30. 06:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem véletlenül lökött el. Te meg most egyből megint ragadsz, ahogy lehetőséged van rá. Ezzel valószínűleg megint nem lesz esélyed rendesen lezárni, mert sajnos teher az, hogy ki akarsz erőszakolni egy olyan lezárást, amit a másik nem akar. Neki van egy eszköztára, ami hiányos. Tőle ennyit kaphatsz. Ezt tudatosítani kellene és tovább lépni.
2024. júl. 30. 06:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy tiltanám aki igy szórakozik velem nemhigy még pitizzek neki. Annak aki kegyesen feloldott? Tiltanám is lefelé helybol.
2024. júl. 30. 07:06
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Megpróbálhatod, ennyiből még nem serült ki semmi, hogy mi volt köztetek, csak ti tudjátok. De benne van a pakliban, hogy nem tudjátok helyrehozni.
2024. júl. 30. 07:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Persze, az is lehet hogy el se erem :) de vmiert azt erzem hogy o sem igy szerette volna lezarni csak nem tudott eppen jobban kommunikalni...
2024. júl. 30. 07:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem is akart. Ha valaki ilyen görcsösen tapad,mint te az ellenérzéseket vált ki a másikból és csak azt akarod, hogy hagyjon végre békén. Ha akarod írj neki. Legalább lehet megnyugszol, csak ő nem fog.
2024. júl. 30. 08:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Es? Szerinted ennyit erdemelsz? Engem is dobtak ki ilyen nulla kommunikacioval, bele is pusztultam, de eszem agaban nem lett volna felkeresni a masikat, hogy szepen is szakitson. Mi ertelme ennek? Miert akarod megalazni magad ?
2024. júl. 30. 08:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki otthagyott, mondvacsinált okokból és beszélni sem volt hajlandó veled nagy ívben szart a fejedre, nem azért volt mert rastresszelt ő bármire is, inkább te stresszeltél rá ahogy most is! Nem vagy te már neki parti fogd fel, és nem is leszel soha többet! Volt, elmúlt! Az ilyen újboli megkereséseknek sosincs jó vége, hiaba remenykednek benne az emberek, ahol má az egyik fél egyszer nem akarta, sosem fogja igazán akarni.
2024. júl. 30. 09:21
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ő ellökött magától, te tiltottad.

Most mi a fenének akarsz vele újra kapcsolatfelvételt? Hagyjátok egymást békén és kész.

2024. júl. 30. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!