Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok hosszabb szünetet beiktatni a párkapcsolatba?
Ha valakit szeretsz és egy jól működő kapcsolatban vagy vele, hogy bírod ki, hogy x hónapig nem keresed?? Nincs kontakt?
És ennek mi értelme van?
Nonszensz 😅
Az a kapcsolat kuka, ahol előre megbeszélt szünetre van már szükség.
1-2 nap különlét azt mondom belefér, ha mondjuk nagyon stresszes-veszekedős időszak van, addig pl szülőkhöz hazamenni pihenni vagy ilyesmi. De hetek? Hónapok???
22N
Nem hiszem hogy egy működő párkapcsolatot valaki önszántából szüneteltetni akarna, hiszen az az érdeke hogy működjön. Ha valami külső tényező közbeszól, munka, esetleg tanulás vagy betegség, családi probléma, akkor talán érthető, de közben lehet kommunikálni.
Egyszer fordult ilyen elő velem 20 éves koromban, az egyik exbarátnőm kért időt 6 hónap után, mondván túl intenzív a kapcsolat, kicsit vegyünk vissza, lassítsunk. 1 hétig nem találkoztunk, nem is beszéltünk egymással, ő kérte ezt tőlem. Az elején nagyon szar volt,sokat gondolkoztam miért csinálja ezt velem, majd úgy döntöttem, hogy elmegyek az egyik haverommal gokartozni, kieresztem a gőzt. A pálya mellett egy vendéglátóegységbe megismertem egy lányt, elkértem a számát. Este megpróbáltam felhívni az exemet, nem vette fel, vártam 1 napot hogy jelentkezzen, majd írtam egy emailt hogy részemről vége és felhívtam a másik lányt. Mai napig nem beszéltem azzal a lánnyal, szerintem nem volt bátorsága szakítani velem, ezért intézte a dolgot, hogy ne neki kelljen kimondani a végső szót.
7: ezért ősi tini szokás.
Együtt vagyunk a Juliskával, de ma péntek van, ma szünetet tartunk, mert mindketten kavarni akarunk valakivel az esti buliban, aztán hétfőn meglátjuk, hogy mi lett a kavarás eredménye
Mi be szoktunk iktatni szüneteket. Múltkor a férjem a szüleinél aludt én meg végre írhattam a szakdogámat majdnem két napig nem beszéltünk ;)
De három hónap? Az nagyon soknak tűnik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!