Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a férfiaknál a "nem tudom" kifejezés?
Figyelt kérdés
Párommal közöltem hogy úgy gondolom hogy nem működik köztünk a kapcsolat, rá kérdeztem hogy ő hogyan látja és az volt a válasza hogy: nem tudom.
Ő 30 éves férfi
Én 25 éves nő.
2024. júl. 27. 07:40
1/21 anonim válasza:
Szerintem fingja sincs, szerinted miért nem működik. (Esetleg nem merte kimondani, hogy szerinte se.) A te párod, ráadásul mi nem hallottuk a hangját, nem láttuk közben a mimikáját, gesztusait. A beszélgetést nem fűzted tovább?
2/21 anonim válasza:
Nem tudta erre mit kéne mondani ami neked megfelelne és ne kezdj balhézni vagy zsubbasztani ilyenekkel.
3/21 anonim válasza:
Ha szerinted nem működik, lépj ki és ne kínozd azt a szerencsétlent. Valószínüleg azért nem tudja, mert nem ért veled egyet, de nem akarja, hogy azt hidd könyörögni fog neked, hogy maradj vele.
5/21 A kérdező kommentje:
De 30 éves ferfiről beszélünk. Csak tudja mar mit akar, akar e egy nőt vagy sem.
2024. júl. 27. 08:01
7/21 anonim válasza:
Bakker szerintem annyi van az agyában mit kéne csinálni hétvégén és nem ezek a f.szságok már kora reggel
8/21 anonim válasza:
#5 nyilván tudja, csak amit csinálsz az nettó érzelmi zsarolás. Én se válaszolnék rá. Nem kényszerítheted ki valakiből, hogy pitizzen neked, miután közölted vele, hogy nem vagy elégedett. Megbántottad. Te viselkedsz ovisként, ő csak elkerüli, hogy veszekedni kezdjetek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!