Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt? Vajon hiányzom neki?
Volt egy párkapcsolatom egy évvel ezelőtt ,ami 3 hónapig tartott.A bizalomhiánya miatt lett vége,közölte,hogy kiábrándult belőlem.Egy ideig közeledett felém szakítás után aztán tiltott.Rá két hétre már új barátnője volt akivel mai napig együtt vannak.
Nagyon sokat szenvedtem a srác miatt.Nekem is lett párom és mivel egy környéken élünk velünk,ezért egy busszal jönnek velünk.A srác állandóan megnéz engem és a páromat is.A barátnője folyamatosan nevetgél rajtunk és burkolt megjegyzéseket tesz.Mikor megfogom a párom kezét akkor a srác vörös lesz és grimaszokat vág.Bármikor véletlenül összefutunk mindig ilyen felcsillanó szemekkel néz,a barátnője mellett is.Folyamatosan keresi a szemkontaktust velem.Tegnap már én szóltam oda,hogy ez undorító.
A srác lefutott buszról és elrángatta a lányt.
Miért csinálják ezt? Én direkt nem figyelek rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!