Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után, hogy bírjam ki, hogy ne keressem?
Figyelt kérdés
Nagyon hiányzik, mert minden nap beszéltünk többször és találkoztunk. Egyszerűen nem tudom elviselni, hogy már nem lesz az életem része. Hiába próbálom magam lefoglalni csak ő jár a fejemben és a közös élmények.júl. 23. 12:44
1/6 anonim válasza:
Csak tűrd aztán majd belefáradsz, kérdés mennyi idő alatt!
2/6 A kérdező kommentje:
Rengeteg kérdés van még a fejemben, amit feltennék neki.
júl. 23. 18:30
3/6 anonim válasza:
Ha van kedved, beszélgethetünk róla. Vagyis írhatunk róla. :D Ha kiírod magadból, amit neki akarnál mondani, megkönnyebbülhetsz. Egy kicsit mindig jobb lesz, aztán egy kicsit mindig visszaesel. Ez egy ilyen folyamat. Végül egyre kevesebbszer "esel vissza", sikerül feldolgoznod és továbblépned. Ez most egy ilyen időszak, a feldolgozás, elengedés időszaka.
4/6 anonim válasza:
Úgy bírod ki én szerintem, hogy szem előtt tartod, hogy már nem kellettél neki úgyhogy kár lejáratni magad miatta és persze elfogadod a döntését, nem zavarod, akceptálod, hogy a múltba tartozik. Ha tényleg szereted még akkor békénhagyod! Sírd ki magad ha rád jön a sírhatnék aztán amit jól esik csinálni, tudod, hogy elterelné a figyelmet azt csináld. Mellette légy szülők, barátok mellett és idővel (kb. 6 hónap-1 év között) túl jutsz rajta teljesen.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! Én is úgy gondolom, hogy ez sok idő lesz, mert nekem nagyon hiányzik és még mindig szeretem, de őt már egyáltalán nem érdeklem.
aug. 6. 21:20
6/6 anonim válasza:
Nekem is írhatsz nyugodtan, ha ki szeretnéd beszélni magadból. :) Tudom mit érzel, adj időt magadnak, hogy fel tudd dolgozni. Nekem anno az segített, hogy teljesen betábláztam magam és így nem volt időm rajta rágódni. Hátha neked is beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!