Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miert csinalta az exem?
Figyelt kérdés
A lenyeg hogy 8 honap utan szakitottunk. Az a tippem hogy megcsalt... Az utolso talalkozasunkkor meg nem mondott semmit. Aztan par nappal utana telefonba mondta hogy haat nem tudja hogy most hogyan tovabb mert mar nem erzi annyira de meg gondoljuk azert at... Nyilvan en kiakadtam de nem mondtam meg ki a vegleges nemet... A vegen csak leraktuk hogy jo meg beszelunk... Azota tobbszor probaltam vele egy utolso hivast egyeztetni hogy kicsit jobb lezarasa legyen vagy leglabbis legyen lezarasa az egesznek... Es konkretan sosem ert ra, vegul eltunt... Feladtam de meg mergesse tesz hogy ennyire nem kepes.... 26 eves..júl. 17. 13:30
1/5 anonim válasza:
Talán elbizonytalanodott a másik csajban vagy abban hogy kap bárkitől is szexet.
Igy gondolta előveszi a talonját aki úgyis epekedik érte.
De aztán változott a szitu. Az ex megint kispados lett csak.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem akarja hallani hogy akkor tenyleg itt a vege? Mikozben o kezdemenyezte az egeszet es mondta nekem hogy gondoljam at?
júl. 17. 13:53
3/5 anonim válasza:
Bakker másodhegedűsnek használ. Mit nem lehet ezen erteni?
Nem kellesz neki mindenki más jobb lenne, de ha semmi nem jönne össze meg elővenne. Aztán mivel összejon igy lefújta.
4/5 A kérdező kommentje:
En ezt ertem, nem is akarok tole mar semmit, csak zavar hogy nem birtuk lezarni kulturalt modon...
júl. 17. 14:08
5/5 anonim válasza:
Itt csak te nem tudtad eddig se lezárni ő már rég éli az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!