Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit gondoljátok, ha a párotok azt mondana, hogy nem akar semmit attól a bizonyos lánytól?
Figyelt kérdés
Én sajnos nem tudnék hinni neki és nem is hiszek mert nem engedi a még érzésem..júl. 7. 10:36
1/8 anonim válasza:
Ha nem bízom benne, mindegy, mit mondd, vagy tesz. A bizalom a lényeg. Ha nem bízom már benne (okkal, vagy ok nélkül) akkor szakítok.
2/8 anonim válasza:
1-nél a pont. Ha megkérdezed, de figyelembe se veszed mit mond akkor nem bízol benne. Erre 50-50 hogy igazad van-e vagy csak te vagy önbizalom hiányos és nem tudsz bízni.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen lehet hogy önbizalomhiányos vagyok. De már korábban segített hogy ne tudjak bízni benne, de én elnéztem neki.
júl. 7. 11:07
5/8 A kérdező kommentje:
Kb másfél éve megcsalt, szerintem nem adtak okot rá, de szerettem és ha teljesen meg bocsajtani nem is tudtam, el néztem neki majd bizonyított hogy szeret, egészen mostanáig mintha újra meg történne
júl. 7. 11:10
7/8 anonim válasza:
Amikor megcsalt akkor kellett volna kirakni. Amúgy most is hűtlen ha nem ezzel a személlyel akkor mással/másokkal.
8/8 anonim válasza:
Nem véletlenül nem hiszel neki. Megcsalt egyszer téged. Miért nem tiszteled meg magad annyival, hogy nem adsz esélyt annal aki már egyszer megcsalt? Dobd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!