Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a férfiról, aki 6 hét kapcsolat után megkéri a kezeteket. Majd felbontja a jegyességet és már nem is akar elvenni, mert nem akarjátok aláírni esküvő előtt a házassági szerződést? Azonos az anyagi háttér
Bocsánat, az előbb véletlenül küldtem el .....
"18# Hidd el tisztaban vagyok azzal, hogy a házassag előtt megszerzett vagyon nem közös"
Akkor miért írtad korábban saját magadnak ellentmondva, hogy a válás után mindenen osztoznia kell, ami az övé?
Azért írtam, mert baromira nem egyszerű hosszú évek után szerződés hiányában azt bizonygatni mi közös mi nem, és pont ennek az elkerülésére van a házassági szerződés! Tudod nem mindenki örökölt apuciéktól, vagy épp tették a segge alá a házat amiben vígan éldegél, és neki oly mindegy a szerződés, hagyjuk már ezt a bizalom bullshit dumát. Van nem 1 olyan ember aki vért izzadva külföldön távol az otthonától dolgozott évekig azért amilye van, és saját munkája árán szerezte meg mint például én, a saját kis berendezett felújított lakását! Hadd lehessen már annyi kérésem, hogy firkantson alá egy papírt, amivel megvédem a SAJÁT TULAJDONOMAT! Bár lehet nektek semmitek nincs, vagy életetekben nem küzdöttetek meg egy saját lakásért, azért tartjátok kifejezetten sértőnek ha más viszont védi a tulajdonát! Tegyen így a másik fél is, engem érdekes módon miért is nem zavar és nem tartom sértőnek? Hmm érdekes... Szép dolog a szerelem, de nem leszek vakon, és vágok egy házasságba fejetlenül ész nélkül akkor sem!
Én ezt itt le is zártam, szép napot!
23
Én sem a bizalom kérdését, se a szerelmet nem hoztam szóba, se azt nem állítottam, hogy ne lenne értelme és létjogosultsága a házassági szerződésnek.
Egy tényt írtam le, és egy kérdést tettem fel neked a 20. hozzászólás végén, amire nem válaszoltál.
Nyilván nem véletlenül, és erről sem a személyeskedéssel nem tudod elterelni a figyelmet, sem azzal, hogy olyanra reagálsz, amit egyáltalán nem írtam, amit meg írtam arra nem, és a kérdésre sem válaszolsz, pedig még csak saját ingatlan tulajdonnal sem kéne hozzá rendelkezned hogy válaszolni tudj rá, ha helyesnek tartod a saját érvelésedet.
#22 megkapod a kerdésedre az egyértelmű választ:
Mert NEM SZERETNÉK KOCKÁZTATNI, bíbelődni, bajlódni és bizonygatni, a saját tulajdonom jogáról, amit meglehet oldani egy papír aláfirkantásával, ennyire egyszerű! That's it 💁♀️ Ha valaki nem akarja aláírni, nekem inkább az a gyanus!
26
Én ezt kérdeztem a hozzászólásod kapcsán:
"És szerinted reálisan nézve milyen nehézségekbe ütközne - akárhány év után - egy olyan ingatlan eredetét és tulajdonjogát egyértelműen tisztázni, ami már a házasságkötés előtt a férj, illetve a feleség nevén volt?"
De nyilván elfogadom, ha nem tudsz rá egyetlen életszerű példát sem írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!