Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi a véleményetek arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról a férfiról, aki 6 hét kapcsolat után megkéri a kezeteket. Majd felbontja a jegyességet és már nem is akar elvenni, mert nem akarjátok aláírni esküvő előtt a házassági szerződést? Azonos az anyagi háttér

Figyelt kérdés

júl. 6. 21:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
"18# Hidd el tisztaban vagyok azzal, hogy a házassag előtt megszerzett vagyon nem közös"
júl. 7. 09:56
 22/28 anonim ***** válasza:

Bocsánat, az előbb véletlenül küldtem el .....

"18# Hidd el tisztaban vagyok azzal, hogy a házassag előtt megszerzett vagyon nem közös"

Akkor miért írtad korábban saját magadnak ellentmondva, hogy a válás után mindenen osztoznia kell, ami az övé?

júl. 7. 09:59
 23/28 anonim ***** válasza:

Azért írtam, mert baromira nem egyszerű hosszú évek után szerződés hiányában azt bizonygatni mi közös mi nem, és pont ennek az elkerülésére van a házassági szerződés! Tudod nem mindenki örökölt apuciéktól, vagy épp tették a segge alá a házat amiben vígan éldegél, és neki oly mindegy a szerződés, hagyjuk már ezt a bizalom bullshit dumát. Van nem 1 olyan ember aki vért izzadva külföldön távol az otthonától dolgozott évekig azért amilye van, és saját munkája árán szerezte meg mint például én, a saját kis berendezett felújított lakását! Hadd lehessen már annyi kérésem, hogy firkantson alá egy papírt, amivel megvédem a SAJÁT TULAJDONOMAT! Bár lehet nektek semmitek nincs, vagy életetekben nem küzdöttetek meg egy saját lakásért, azért tartjátok kifejezetten sértőnek ha más viszont védi a tulajdonát! Tegyen így a másik fél is, engem érdekes módon miért is nem zavar és nem tartom sértőnek? Hmm érdekes... Szép dolog a szerelem, de nem leszek vakon, és vágok egy házasságba fejetlenül ész nélkül akkor sem!

Én ezt itt le is zártam, szép napot!

júl. 7. 11:13
 24/28 A kérdező kommentje:
Pont, hogy nekem lett volna okom kötni, mert a szüleim és én is megküzdöttünk érte. Neki a feneke alá tolták a szülei. Értem az álláspontodat. De nem vagyok aranyásó hidd el.
júl. 7. 11:42
 25/28 anonim ***** válasza:

23

Én sem a bizalom kérdését, se a szerelmet nem hoztam szóba, se azt nem állítottam, hogy ne lenne értelme és létjogosultsága a házassági szerződésnek.

Egy tényt írtam le, és egy kérdést tettem fel neked a 20. hozzászólás végén, amire nem válaszoltál.

Nyilván nem véletlenül, és erről sem a személyeskedéssel nem tudod elterelni a figyelmet, sem azzal, hogy olyanra reagálsz, amit egyáltalán nem írtam, amit meg írtam arra nem, és a kérdésre sem válaszolsz, pedig még csak saját ingatlan tulajdonnal sem kéne hozzá rendelkezned hogy válaszolni tudj rá, ha helyesnek tartod a saját érvelésedet.

júl. 7. 11:44
 26/28 anonim ***** válasza:

#22 megkapod a kerdésedre az egyértelmű választ:

Mert NEM SZERETNÉK KOCKÁZTATNI, bíbelődni, bajlódni és bizonygatni, a saját tulajdonom jogáról, amit meglehet oldani egy papír aláfirkantásával, ennyire egyszerű! That's it 💁‍♀️ Ha valaki nem akarja aláírni, nekem inkább az a gyanus!

júl. 7. 17:04
 27/28 anonim ***** válasza:

26

Én ezt kérdeztem a hozzászólásod kapcsán:

"És szerinted reálisan nézve milyen nehézségekbe ütközne - akárhány év után - egy olyan ingatlan eredetét és tulajdonjogát egyértelműen tisztázni, ami már a házasságkötés előtt a férj, illetve a feleség nevén volt?"

De nyilván elfogadom, ha nem tudsz rá egyetlen életszerű példát sem írni.

júl. 7. 17:37
 28/28 anonim ***** válasza:
#27 látom szeretsz akadékoskodni és kötekedni! Ottvan tisztán a jogszabályban, ha nincs szerződés, felmerülhet probléma, ha csak 1 % esély van arra, hogy baj lehet ebből később, köszönöm én nem kerek belőle! Én jobban szeretem kerülni a balhét és a nehézségeket! Jobban szeretem bebiztosítani ami az enyém, és ha valaki ezt nem tartja tiszteletben mehet amerre lát!
júl. 7. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!