Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek ? velemenyt valaki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ? velemenyt valaki?

Figyelt kérdés
Volt egy 7 eves kapcsolatom ki leptem belole sokat bantott lelkileg es fizikailag is ennek 1 honapja beszelgetek egy fiuval es nagyon szimpatikus szerintetek ez tul korai?
2024. júl. 2. 13:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Amúgy meg senki felé nem tartozol elszámolással. Ha szívesen ismerkedsz, akkor hajrá!
2024. júl. 2. 14:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Annyira megviselt mig egyutt voltunk folytonos hibaztatas,megalazott,meg utott en csak szeretetre vagytam mindennel jobban.
2024. júl. 2. 14:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Korai, ha azért ismerkedsz, mert szeretet akarsz kapni. Ilyen módon egy vámpír leszel, aki ráakaszkodik a másik érzelmi energiáira. Majd akkor legyen kapcsolatod, ha képes leszel magadnak és másnak is szeretet adni és elfogadni is.
2024. júl. 2. 14:13
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Minden nő ezzel van el, hogy őt ütötték, bántották, alázták, megnézném azért az érem másik oldalát is. F 😉
2024. júl. 2. 14:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Az erem masik oldalat is meg halgathatod az erem masik oldalan o nem hibas nyilvan en mert ezt erdemeltem.Az erem masik oldalan ha nem akarsz le fekudni velem mas akarni fogja.Az erem masik oldalan mesztelen kepeket kuldott magarol egy masik lanynak.Az erem masik oldalan ajandekot vett a volt szerelmenek a hatam mogott.Az erem masik oldalan egy szerencsetlen,balfasz,semmirevalo voltam.Az erem masik oldalan te soha senkinek nem kellenel baszni maximum.
2024. júl. 2. 14:27
 6/11 A kérdező kommentje:
Mingyart kapsz egyet ha nem halgatsz,mindig hisztizel,mas nem birna ki veled,orulj hogy veled vagyok,semmit nem tudsz remdesen csinalni,elment reggel jott haza hivtam irtam nem irt vissza.Olyan vagy mint anyad,a sajant szuleid sem szeretnek nekik sem kelesz.
2024. júl. 2. 14:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Te ennyire értékeled magad. Vele voltál, mert elhitted, hogy ennyit érsz. Ezen kell változtatni,. mielőtt új kapcsolatba mész
2024. júl. 2. 14:30
 8/11 anonim ***** válasza:
59%

Nem korai, mitől lenne? Ön érzi mikor áll készen egy új kapcsolatra, ismerkedésre. Az, hogy az előző mikor ért véget nem számít.

Különben ez egy roppant bántalmazó, toxikus kapcsolat lehetett ahogy írja, idő lesz amíg ezt sikerül teljesen feldolgozni sajnos! De bármit mondott az előző pár, egy szavát sem kell elhinni, tipikus bántalmazó, a szavai nem fedik a valóságot.

2024. júl. 2. 19:30
 9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat segit ez a fiu akivel ismerkedem tartja bennem a lelket mindig meghalgat ha fel jonnek azok a dolgok amiket mondott vagy tett velem es biztat hogy ne menjek vissza mert tobbet erdemlek.Hogy ertekes vagyok,szeretheto es nem az en hibam az ahogy velem viselkedett
2024. júl. 3. 07:23
 10/11 anonim ***** válasza:
És nagyon is igaza van!
2024. júl. 3. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!