Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már rég valaki mással házas az exem, és a szakításunknak novemberben lesz a 6. évfordulója. Azt már alig merem leírni, hogy már én is valaki mással vagyok házas. Mégis gondolok sokat az exemre. Ez beteges?
Es fel fogod gyújtani is? Ez nem szerelem.
A szerelem nem ilyen.
4# Nincs férjem, feleségem van.
3# 4 évig voltunk együtt.
2# Nem nagyon merem keresni... Szülinapján meg karácsonykor szoktam írni neki.
1# Nem nagyon értem ez a gyújtásos mit jelent. És azt írtam, régen voltam belé szerelmes, most meg sokat gondolok rá. Tehát tudom mi a szerelem.
Egyszerűen unatkozol. Az én exem is folyamatosan megkeres valami miatt, ha egy csajjal nem jött neki össze úgy.
Amkor az a nő kidobta, akivel csalt és elhagyott érte, utana még majd egy évig nem hagyott bêkén (és sajnos a gyerek miatt tartani kell a kapcsolatot).
Hidd el, ha tied lenne megint a nő, akkor megunnád nagyon hamar és megint más után epekednél.
Sajnálom egyébként az ilyen embereket mint te, sose lesztek boldog emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!