Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírjak exemre ha még egy évvel a szakításunk után is azt gondolom hogy ő a tökéletes?
Egy szakítás okkal történik meg.
Szerintem semmiképp se írj neki.
"hiába ismerkedtem azóta rengeteg lánnyal, szerintem egyikük se volt még csak a közelében se neki. "
Miért kéne, hogy olyan legyen? Látod ez a gond. Másokban is őt keresed, ezért nem tudsz az aktuális partnerre koncentrálni.
Egyébként olyan ember, hogy tökéletes nincs is. Idealizálod, fel magasztalod a személyét, azért nem tudsz elszakadni tőle.
Gondolj bele rá írsz, neki ebből mi jön le?
Hú basszus még egy év elteltével se tud elfelejteni, főleg, hogy én szakítottam vele, majd legyezgeti az egóját neki.
Valamiért véget ért a kapcsolat. Idővel az ember hajlamos rá, hogy csak a jó dolgokért vissza vissza vágyakozzon. Ilyenkor bele kell gondolni, hogy miért lett vége. Szerintem nem érdemes feltépni a régi sebeket, de ez csak az én véleményem.
Büszkeségből nem írni? Butaság. Nem azt kell írni, mint itt. Elég egy szia, mi van veled mostanában? Hogy alakult az életed?
Egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!