Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Nagyon elgondolkodtam mostanában a szakításon. Igazából azt mondtam megvárom fog-e változni bármi a nyáron, de mindjárt július van és eddig semmi. Röviden annyi, hogy 1,5 éve vagyunk együtt, mind a ketten a 20-as éveink elején járunk. Amit még tudni kell, hogy egy városban élünk, de messzebbre ment tanulni, tehát ez is sok mindent befolyásol. A probléma pedig azzal van, hogy azt érzem sose csinálunk semmit, ha itthon van alig vagyunk együtt, még akkor is ha itthon van több napot. 2x is felajánlottam egy nap, hogy találkozzunk, de mindig a tanulásra hagyatkozott, de közben minden másra ráér, ami nem 5 perceket vesz igénybe. Felhoztam már neki is a szakítást, de csak ki vagyok nevetve, nem vesz komolyan. És mindig megkapom, ha szakítok meg fogom bánni, csak arra fogok másnak kelleni stb stb. Őszintén én látom rosszul a helyzetet és megértőbbnek kéne lennem, hogy sokat kell tanulnia? Vagy valóban többet kéne velem foglalkoznia?jún. 23. 13:45
2/6 Senior Séf válasza:
A szerelemért felelős hormonok fél-két év alatt bomlanak le. Nála már megtörtént a dolog.
3/6 anonim válasza:
Engedd el, nagyon fiatal vagy még ahhoz, hogy egy ilyen kapcsolatban megragadj! :)
4/6 anonim válasza:
Jól látod a helyzetet nem lehet mindig lerázni a másikat tanulásra hagyatkozva.
Bulizz, keress magadnak mást nem ilyet érdemelsz ilyen fiatalon!
5/6 anonim válasza:
Érzi, hogy gond van, ezért próbálja azt sulykolni, hogy nála nem találsz jobbat. Tipikus jele annak, hogy nagyon is érzi, hogy gondok vannak, ezért megpróbálja elvenni az önbizalmad.
6/6 anonim válasza:
Sose csináltok semmit, elégedetlen vagy. Miért vársz rá? Csak pazarolod az idődet.
"Felhoztam már neki is a szakítást, de csak ki vagyok nevetve, nem vesz komolyan."
A szakítást nem felhozni kell, hanem egyszer határozottan kimondani, ha komolyan úgy gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!