Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért tiltott le az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tiltott le az exem?

Figyelt kérdés
Kultúráltan váltunk el, nem volt megcsalás, veszekedés, tányértörés stb. Nem is zaklattam semmivel, nem hívogattam/írogattam neki. A szakítás után kb 2 háttel még elérhető volt whatsappon, de az app már nem mutatja, hogy mikor volt utoljára elérhető -ebből gyanítom, hogy letiltott.
2024. jún. 20. 13:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de ha az exed akkor miért nézegeted hogy mikor volt ilyen-olyan alkalmazásban utoljára aktív??? Már az EXED semmi közöd hozzá, lépj rajta túl és kezd el élni a saját életed!
2024. jún. 20. 14:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert már nem vagy az élete része. Jobb így, hidd el, mintha ott lebegne folyamatosan a levegőben meg nézegetnétek egymás profilját stb. F
2024. jún. 20. 14:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Legalább nem fogod tudni "véletlenül" felhívni részegen :D
2024. jún. 20. 14:37
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Már pasizik/csajozik.
2024. jún. 20. 15:04
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Ha már csak az exed, akkor mit érdekel? Lezártátok egymást, nincs több közötök a másikhoz. Én személy szerint egy exemmel se beszéltem soha.
2024. jún. 20. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:
37%

Mert összejött egy pasival, és a pasi megkérdezte tőle...

Pasi: ugye minden exed le van tiltva?"

Exed: 🫢

Pasi: ugye minden exed le van tiltva? "

Hát ezért...

2024. jún. 20. 16:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg lehet hogy ő is nézkélt téged és rájött arra hogy így nem fog tudni túllépni rajtad, pedig szeretne és ezért ezt az utat találta a legkönnyebbnek.
2024. jún. 20. 18:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!