Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hiányzik exem már 6 éve, mit tegyek?
8 évet voltunk együtt, nagyon szerettük egymást, nagyon összeillettünk, együtt nőttünk fel. Idősebb volt nálam 4 évvel, olyan mintha ő nevelt volna, rá mindig számíthattam. Feltétel nélkül szerettem. Végül a kapcsolatunk utolsó éveiben kezdett kihűlni a kapcsolatunk és nem tudtuk màr megmenteni, unalmas lett, ellaposodott, nem értettünk egyet semmiben stb.
Szakítottunk végleg, békében váltunk el.
Viszont elkövettem egy hatalmas nagy hibát.
Idővel vissza akart kapni, de én összejöttem egy sráccal akivel ellenségek voltak. Ezzel tönkretettem mindent, szegénynek az önbecsülését is, mert ő nagyon szeretett.
Az új srác viszont komolytalan volt, nagyon meg is bántam hamar és véget vetettem a kapcsolatnak. Akkorra viszont exem mindenhonnan letiltott és azóta nem áll szóba velem. Egyszer felhívtam meg írtam neki de instant tiltott.
Tavaly barátnőm kitett velem egy közös képet és őt is tiltotta pedig jóban voltak.
Látni sem akar meg hallani sem rólam.
Én pedig nem vagyok képes elfogadni, minden nap sírok már évek óta annyira nagyon hiányzik. Nekem ő az igazi. Felnőttem, megváltoztam, új ember vagyok azóta. Vele nőttem fel, tudni akarom mi van vele, mégsem tudok/merek neki írni. Nagyon haragszik rám és igaza van.
De nem szeretném, hogy örök életre ez legyen. Próbàltam tovább lépni, de nem ment, senki nem ért a nyomába sem. Nagyon szeretném visszakapni, nagyon megbántam amit tettem.
Mit tegyek? Ő volt életemben a legigazabb ember, akivel tényleg a lelkem hazaért.
Fiatalok voltunk, csináltam hülyeségeket de nagyon megbántam. Fogalmam sincs mit csináljak, nem tudok és nem is akarok továbblépni.
Neki azóta nem volt kapcsolata..
Szedd össze magad..?
Ennyi alapján ez egy baromi komolytalan ember, és csak azért szereted, mert mit írtad, "ő nevelt fel".
Ki a fszomnak vannak ellenségei felnőttként, és durcázik annyira, hogy még évek után is tilt embereket csak azért mert szóba állnak veled?
Gáz.
Nagyon beette magát az agyadba ami természetes ha fiatalon jössz össze egy idősebb férfival, de ez csak az elméd játéka, nosztalgia, nem normális szerelem.
Gyerekként tudtad csak szeretni, de te is írtad hogy felnőtt fejjel már untad.
Ha tippelnem kéne azt mondanám hogy rossz körökben mozogsz. Az exeid egymás ismerősei, aztán egyik komolytalanabb a másiknál. Lépj ki ebből a putriból. Járj más közegekbe, keress néhány új barátot, lendítsd fel egy kicsit az életedet. Akkor majd találkozol valaki olyannal, akivel tényleg összeilletek, és lassan el fog múlni ez a nosztalgia az első szerelmed iránt.
Azóta 3-szor kezdtem teljesen új életet, más városban más emberek közt. Eleinte senkit nem ismertem. Volt kapcsolatom azóta de soha senkivel nem volt meg az az összhang mint vele. Pedig minden erőmmel azon voltam, hogy elfelejtsem és továbblépjek, hagytam időt is, voltam egyedül is sokat. De mindig rá gondolok, nem tudok már mit tenni. Mindent megpróbàltam.
Új barátokat is szereztem, az ország másik végébe költöztem egy éve. Előtte is más városban laktam már.
Hiába építem fel újra és újra tiszta lappal az életem, mindig eszembe jut és annyira hiányzik, hogy összeomlok.
Jaj te szegény. Velem is hasonló volt. Az exem akit mindig szerettem meglátott azzal a fiuval akit gyulol..
Annyit kellett konyorognom neki hogy halgasson meg engem.
Nagyon sokat konyrogtem hogy egyatalan szoba alljon velem. De szeretett es meghalgatott. Hidd el idovel ha hianyozni fogsz neki akkor keresni fog és megfog hallgatni.
Nem lenne hülyeség ha valamikor esetleg átmennél, vagy becsöngetnél hogy megpróbáld elmondani neki hogy mit miert tettel, ez egy nagyon nehez idoszak tudom enis, borzalmas érzes.
Enis egyutt nottem fel a baratommal akivel ez az egesz tortent ami veled. Ne feledd ha szeret keresni fog. Most nyilvan haragszik, engem is letiltott még akkor. Fel a fejjel!
Az nem lehet hogy már rég nem szeret és azért tiltott mer lezárta?
Ha nem is akarsz tovább lépni, akkor szenvedj...mást nem lehet mondani.
Jó, akkor 6 év után le kellene hogy essen neked a tantusz, hogy valami beakadt a te fejedben! Menj le pszichológushoz! HA rendbe akarod szedni a fejedben a valóság realitását, és a továbbiakban építeni szeretnéd az életed, nem elpazarolni az idődet további gyászra!
Másik út, hogy foggal körömmel kikaparod az utat az exedhez, megkeresed személyesen, elmondod neki a fentieket, és könyörögsz, könyörögsz, hogy had legyél vele megint. Ez így kívülről eléggé úgy hangzik, hogy olyan dologhoz ragaszkodsz, ami már a múlt, olyan ajtón dörömbölnél, ahol nem akarnak beengedni, és ezért javasolnám inkább az első megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!