Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tanácsot adni, hogyan hozzam helyre?
Volt egy barátom, akivel majdnem 3 évig voltunk együtt. Szerettük egymást, aztán bennem valamiért elmúlt a szerelem és a vágy. Nem tudom miért, hónapokig próbáltam helyrehozni, de nem sikerült. Az tény, hogy nem minden olyan volt a kapcsolatba, mint amilyet akartam, meg a fiú is néha úgy viselkedett mint egy gyerek. Na de van tökéletes? Szakítottam vele 8 hónappal ezelőtt. Azóta nem beszéltünk. Egészen jól viseltem a dolgot. De most pár napja azt érzem, hogy helyre kell hoznom és szeretnék újra vele lenni. Viszont semmit nem tudok azóta a fiúról. Volt egy közös barátunk és arra gondoltam, hogy esetleg tőle érdeklődnék. Ti mit gondoltok vagy mit tennétek hasonló helyzetben?
A történetet nehezíti az, hogy én egyetem váltás miatt szeptembertől másik városba fogok élni. Érdemes rendbe hozni? Vagy várjak, mert úgyis rengeteg új inger fog érni a közeljövőben?
Viszont nem tudom mi lesz, ha újra elmúlik a vágy és a szerelem. Nem szeretnék játszani sem vele.
Mit tanácsoltok? Minden vélemény érdekel.
"Szerettük egymást, aztán bennem valamiért elmúlt a szerelem és a vágy."
"Viszont nem tudom mi lesz, ha újra elmúlik a vágy és a szerelem."
Nem múlhat el újra a szerelem, vágy ha már egyszer elmúlt. Fejezd be, hogy bemagyarázod magadnak, hogy ismét szerelmes vagy belé, vágysz rá mert ez nem igaz!
Te a szerelemre, vágyra vágysz és mivel voltál belé szerelmes, vágytál rá így rá vetíted ki.
Menj el a másik városba egyetemre és ismerkedj, majd akad olyan fiú akibe beleszeretsz, vágyni fogsz rá.
Gondolom a megszokott, a biztonsági érzést keresed inkább mert félsz milyen sok minden fog körülötted változni.
Próbáld helyén kezelni az érzéseid mit miért is érzel pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!