Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tudok csinálni, ha szakíto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok csinálni, ha szakítottam vele, de nem képest ezt felfogni?

Figyelt kérdés

20 és 23 évesek vagyunk. Majdnem egy évig voltunk együtt, de nagyon rossz kapcsolat volt. Sokszor bántott, főleg egyébként lelkileg, de volt hogy testileg is. Sokszor nagyon csúnya dolgokat mondott nekem, ha bármilyen okból hosszabban beszélgettem egy férfivel, akkor k.rvának nevezett, és azt mondta, biztosan meg akarom csalni.

Mikor egy vizsgám miatt aggódtam, és próbáltam minden erőmmel tanulni, meg megérteni az anyagot, közölte velem, hogy felesleges, mert úgyis megbukom, és csak fogadjam el, hogy hülye vagyok ehhez (átmentem, sőt szerintem még egész jó is lett).

Olyan szinte minden alkalommal előfordult, hogy szex közben túl gyors volt, nekem nagyon nem esett jól, kértem, hogy csinálja másképp, de csak folytatta még el nem ment. Vagy hogy mondtam, hogy még nem állok készen, kérlek ne. De lefogta a vállam, megcsókolt és betette… Emiatt már nem is akartam nagyon szexelni, és akkor meg amiatt veszekedtünk, egyszer azt is mondta, hogy nem vagyok képes “az egyetlen dologra amire egy nő jó”. Miután ilyenek történtek mindig kaptam virágot, csokit, a kedvenc nasimat, bármi, de nyilván már nagyon kivoltam. Szóval két hete kezet emelt rám, és mondom, nincs az az isten, hogy megüssön, úgyhogy végleg szakítottam vele, de azóta is minden nap hív, megjelenik vagy otthon, vagy az egyetemen előtt, vagy bárhol virággal, és bocsánatot kér, és mondja, hogy tudja hogy csak mérges voltam, és nem haragszik, de ez beteg. Az az igazság, hogy az én hibám is, mert amúgy már 5x szakítottam vele, de mindig ez volt, és eleinte mindig úgy tűnt megváltozik, de utána mindig kiderült, hogy ugyan olyan maradt, viszont már nem tudom mit csináljak. Esküszöm már félek, hogy ma kint lesz-e az egyetem előtt, vagy mi lesz… Szerintetek mit csináljak?? Nagyon nagyon köszönöm ha segítetek! Viszont kérlek ne bántsatok, mert tudom hogy ez az én hibám is… 20L

jún. 5. 12:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Akik elkezdték terjeszteni ezt az áldozat szerep áldozat típus jellegű dumát, azt szimplán kinyírnám. Vigyázzatok kinek mondjátok élőben mert lehet hogy én vagyok az :D Ennyit az áldozatokról. Valamelyik hülye kócs vagy celeb elkezdte, a sok birka meg bégeti.
jún. 5. 14:31
 12/17 anonim ***** válasza:
63%
Amúgy kérdező, valahogy trükközz hogy ne egyedül menj ki az egyetemről, lát néhány ijesztőbb figurát és el fog menni inkább meditálni hátha megvilágosodik.
jún. 5. 14:47
 13/17 anonim ***** válasza:
28%
Csak mondjuk vigyázz ne olyan puhapöcsöket vagy kárörvendő libákat fogj ki akik az áldozat típust mondogatják, mert azok ugyanazok pepitában. Bár arra hogy kivonulj velük az egyetemről valamilyen ürüggyel, pont megfelelnek 🤣
jún. 5. 15:01
 14/17 anonim ***** válasza:
62%
Ha van egy jó erős bátyád, kérd meg , hogy beszéljen vele!
jún. 5. 15:18
 15/17 anonim ***** válasza:
82%
1- es válaszoló leírta a lényeget. Te meg el is mondtad, hogy azért vonzó számodra ez a szerep, mert ilyen mintát hozol otthonról, a történet kerek. A helyedben sürgősen pszichológushoz fordulnék, mert segítség nélkül nem fog változni a hozzáállásod az élethez, a párkapcsolathoz, sem pedig az önbizalmad nem fog változni. Nagyon sok sikert kívánok és szorítok neked, hogy ne hagyd megad érzelmileg zsarolni és hagyd magad lealázni egy ilyen lelki sérült férfi által..
jún. 5. 15:30
 16/17 anonim ***** válasza:
65%

Nézd jól tetted, hogy dobtad, gondolom lelkileg nagyon lenn tartott s nehezen szántad rá magad. De azt tudnod kell nem azért akar veled lenni mert megváltozott vagy mert a de jó veled.

Ez a hatalomról, birtoklási rögeszméről szól, hogy azt tehessen veled amikor amit akar.

Nagyobbnak érzi magát ha valakit lenyom. Gondolj erre mennyire kiábrándító amikor egy ilyen béka akar csak visszarántani a mocsarába.

Tiltás mindenhol s próbálj ismerősökre támaszkodni amennyit csak kell.

jún. 8. 08:15
 17/17 anonim ***** válasza:
49%

Írhatunk bármit, úgyis visszafogadod, de hogy a következő is ilyen lesz, az tuti.

Vannak olyan lányok, akik élvezik az áldozat szerepét.

Akik pedig az ilyenekre gerjednek, az első 3 mondatból 100%-os pontossággal megállapítják, hogy a kérdéses lány mazo vagy sem.

Ezért ha egy pasi veri a nőjét az utcán, abba soha nem avatkozok bele: szadomazo belügy.

jún. 9. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!