Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Milyen testi betegség jött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen testi betegség jött elő nálad szakítás után, szomorúságodban, ha te szakítottál, vagy veled szakítottak, egy kapcsolat után, ahol megcsaltak és verbálisan is abuzáltak?

Figyelt kérdés
jún. 4. 20:13
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
63%

Eléggé specifikus helyzet.

Nos, nàlam a legutóbbi ilyenkor semmi nem jött elő, elégedett voltam magammal, h megjósoltam.

jún. 4. 20:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én szakítottam: rosszul éreztem magam, szomorú voltam, mert tudtam, nagyon megbántottam.

Pár napig\hétig magam alatt voltam én is.

Amikor megmondtam, válni szeretnék: szörnyű érzés volt, ezután kb 2 hónapig őrlődtem, helyesen döntöttem-e. Párom csak pár hétig volt szarul, aztán elkezdte nagykanállal enni az életet (mintha eddig vissza lett volna fogva bármiben is, pedig szó sincs róla, sosem volt megkötve semmiben, válás vége felé meg úgy csinált, mint aki "kiszabult valahonnan").

Amikor újra ismerkedni kezdtem, akkor több mint fél év ismerkedés után járni kezdtem egy pasassal, és hát egyből belenyúltam egy rossz fogásba: nagyon beleszerettem a hosszú hónapok alatt, de csak később derült ki, hogy egy megbízhatatlan, kamuzós fickó aki még a volt feleségének is úgy hazudozott mint a vízfolyás.

Hihetetlenül fájt, mert nekem nagyon sok időbe telt, mire szeretni tudtam valakit. És akkor még nem mutatta ezt az oldalát, csak amikor már nyeregben érezte magát.

Nem akartam egy bizalmatlan kapcsolatot, és nagyon fájt, amikor arra emlékeztem vissza, amilyen még az elején volt, amilyennek megmutatta magát és akibe beleszerettem. Gyökeresen megváltozott, szóval elváltak útjaink. Ennél szintén 2-3 hónapig magam alatt voltam, nagyon durván le is fogytam.

jún. 4. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Étvágytalanság.
jún. 4. 20:32
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Milyen nyeszlett itt mindenki.

Ha menni akar kinyitom neki az ajtót azt viszlát.

Minek bánkódni ha szakítasz meg elhagynak?

Életed legszebb napjának kellene lenni mert megszabadultál egy rossz dologtól.

jún. 4. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Elhízás. Összefügg a pszichével, nagyon gyorsan stresszes leszek, es akkor úgy érzem muszáj ennem. Egész életemben odakellett figyelnem. Az exem óta, aki nemcsak lelkileg abuzált, hanem fizikálisan is, még szakítás után is, már nem tudom ezt tartani. Hiába fordult jóra az életem, ezen még nem sikerült túljutnom.
jún. 4. 21:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Csomók a mellben, migrén, depresszió.

Idővel minden enyhült. Az első fél év szar volt.

jún. 5. 10:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!