Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megy a tovább lépés. Hogyan éljem ezt túl?
"csak magamat hibáztatom, miközben tudom, hogy csak az érzéseimet mondtam el, ő meg kibújt a felelősség alól"
Hogy őt nem érdekelték az érzéseid, az nem csak a te hibád. Valószínűleg mind a ketten rosszul választottatok párt - egymást.
Egy valamiben igaza van:
Nem kellett volna felelősségre vonni amikor te készségesen tartottad vele a kapcsolatot, sőt le is feküdtél vele. Úgy jön le, hogy ragaszkodott még, nem tudott elengedni (valami miatt), de amikor elkezdted hibáztatni, hogy kihasznált akkor még az is eltűnt egykettőre. Nem kér a segítségedből, igazából nem is tudsz neki segíteni, csakis ő saját magán pszichológussal.
Én szerintem az égvilágon semmi baja nincs mint ahogyan te képzeled el. Egyszerűen kapcsolatfüggő. Talán szeretett téged egy ideig, de 2x szakított veled és még 2x fenyegetőzött vele majd 2x kirakott a fenébe - először online aztán offline és te mégis vissza akarsz még mindig mászni.
Most nem tudom, hogy te is kapcsolatfüggő vagy-e,vagy inkább te neked van valami baj a toronyban, de jó lenne hogyha túllépnél rajta.
Megmondta, hogy más lányokkal fog szexelni azért, hogy vedd már végre észre magad, azt is tudatta, hogy csak beszélgetni akar és te akkor is jóformán könyörögtél neki, hogy vele lehess.
Te saját magad kínzod, már túl van rajtad, neked is követni kéne a lépteit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!