Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi ideig fáj a szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig fáj a szakítás egy olyan emberrel akit még mindig szeretek?

Figyelt kérdés
szeretem őt, és ő is engem de sok fájdalom és ellentét van köztünk, és tönkrement a kapcsolat, szakított velem. Mennyi idő után múlik el az üresség és a fájdalom?
2024. máj. 27. 08:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem a személyt szereted, és nem a személyt gyászolod ilyenkor hanem önmagad.
2024. máj. 27. 08:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem másfél év igaz már nem szerettem, csak a ragaszkodás és a fájdalom h megcsalt
2024. máj. 27. 08:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
1-1,5 év.
2024. máj. 27. 08:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Eltarthat évekig is.. ez nagyon változó.
2024. máj. 27. 10:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem 1,5 év volt.
2024. máj. 27. 11:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

1 hónaptól évekig.

De ezaz életedtől is függ, hogy miként éled a napjaid.

Ha jól akkor többnyire csak este vagy ezzel elfoglalva mikor egyedül vagy és csend van

2024. máj. 27. 12:20
 7/8 anonim ***** válasza:
66%
Nincs esély arra, hogy megbeszéljétek? Ami miatt tönkre ment a kapcsolat az megoldható? Ha mind a két fél szereti egymást, akkor kínszenvedés lesz, mert max az idő segít ezen, de ha szíved felé húz és tudod, hogy az övé is, akkor nagyon nehéz lesz ezen túllépni…egy plusz esélyt lehet megérne.
2024. máj. 27. 14:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem beszéltek többet egymással akkor az rövidíti a gyászfolyamat idejét, de 1-1,5 év kb. Viszont mindennap egyre jobb lesz. Kitartást.
2024. máj. 27. 15:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!