Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után a férfiak azért lépnek túl mert nem gondolnak agyalnak a problémán es a nőn?
Nekem soha nem volt egyszerű túl lépni valakin. Minden alkalommal azt éreztem, hogy egy részem meghalt és kevesebb lettem.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem a nemedtől függ, hogy mennyire lépsz könnyen tovább vagy mennyire nem.
Akkor könnyű, ha az illető már érzelmileg szakítás megtétele után is kimenőben volt az érzelmeivel.
Szóval ha már hónapok óta csak őrlődött a szakításon és már nem érzett mondjuk csak barátságot...
Sok kapcsolatban nem 1-ik pillanatról a másikra lesz vége...
Mos még 17:00-kor szeretem, de holnap reggel 8-kor már nem...és mindent elfelejtünk.
Mindenkit megvisel a szakítás. A megküzdési stratégia lehet más és más.
Van aki azonnal habzsolni kezdi az embereket, vagy hónapokra, évekre visszahúzódik a csigaházába, ez például két szélsőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!