Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap a semmiből, hazaérve a munkából arra mentem fel a lakásba, hogy a lépcsőházba voltak kirakva a cuccaim. Mint megtudtam, a mostmár exem minden ok nélkül elhatározta, hogy nekem itt a vége, mennem kell. Nem szeretnék belemenni a részletekbe, hiszen otthon volt és erőszakkal elvette tőlem a kulcsot. Rángatott és belém is rúgott. Előtte nem volt semmi baj, sosem emelt rám kezet és nem is vitáztunk. Három hónapig éltünk együtt. Hatalmas traumát okozott nekem ezzel, egyszerűen remegek bárki hozzám akar érni, nem bírok enni, éjszaka rémálmom volt. Egyszerűen összetörtem ezernyi darbra. Volt egy kiskutyánk aki csak 10 hetes és még őt is magánál tartja, nem engedte, hogy elhozzam. Mindent elvett tőlem, az eljegyzési gyűrűmtől kezdve mindent. Csak a ruháim és az üres pénztárcám maradt. Nagy volt a játék szenvedélye, lehet, hogy ettől gurult el az agya? Azóta se jelenkezett. Egy bocsánatot nem nyögött ki miután belém rúgott és legrándult a vállam a ráncigálásától. Ti hogyan tudnátok tovább lépni egy ilyen traumán?

2024. máj. 23. 11:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem csaltam meg, sosem néztem más pasira. Minden szuper volt, munka előtt reggel még puszit is adott nekem. Tényleg nem értem mi történt... Feljelentést meg azért nem szeretnék tenni, mert mikor a szüleim eljöttek értem felkaparni, a szomszéd hallotta, hogy apukám megfenyegette, hogy azért mikor megy munkába nézzen hátra, nehogy valami meglepő történjen vele
2024. máj. 23. 17:59
 12/18 Noren1989 ***** válasza:
Emiatt nem kell aggódni...
2024. máj. 23. 18:00
 13/18 gergelice16 ***** válasza:
Az csak fenyegetőzés, míg amit ő csinált, az már tettleges volt. Én tényleg elmennék ezzel a rendőrségre, hogy más nővel ezt ne tehesse meg!
2024. máj. 23. 21:21
 14/18 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem ő csalt téged, most meg összejött neki a ribi akivel a hátad mögött csalt.
2024. máj. 24. 02:20
 15/18 A kérdező kommentje:
De akkor sem lehetett volna ezt megoldani kultúrált módon? Az is fáj, hogy szakított de az mégjobban, hogy bántott is és ilyen módon tette az egészet. Megalázó volt és nem ezt érdemeltem 6 év után.
2024. máj. 24. 03:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát igen, de egy ilyen emberért nem is kár.. legalább nem pazarolsz rá több időt. Szerencsejáték vagy számítógép függő?
2024. máj. 24. 11:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
14# Ez teljesen illogikus. Mi indokolja az agressziót? Ha összejött mással, elég lenne simán csak kitenni. Itt valami nem stimmel...
2024. máj. 24. 11:12
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett azóta, kérdező?
júl. 25. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!