Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan szakítottam?

Nekem is vannak ferfi barátaim, de ha tudom többet akarna valamelyik akk megszakítanàm a barátságot.
Sztm jogos volt.

Itt azt fogják írni, hogy féltékeny vagy, és éretlen. Viszont a barátnőd nem igazán veszi figyelembe hogy neked mi hogyan esik. Sőt, direkt lezár.
Nem zavartatja magát, nem keres, megy tovább az, amit ő szeretne, és arra hajt, hogy te fogsz futni utána.
Szerintem is jól döntöttél. Nem lenne ebből jó kapcsolat, ha ennyire nincs tisztelve a másik.

Szerintem jogos.
Zavaró, ha ő barát zónában tartott olyanokat akik egyértelműen nyomultak rá. Ez igazából "nem véletlen". Aki szereti a párját az leépíti azokat a "barátokat" akik titkon abban reménykednek, hogy majd lesz valami és olykor nyomulgatnak..

Neki ez egósimogatás. Már állnak sorba nála, akiknek kibeszélheti hogy te elhagytad, nyilván a sok bárgyu rögtön startra készen vár. :D
Szerintem nem fog írni a csaj, hanem megy tovább... ezt akarta végig. Neki kellett is, hogy folyamatosan szórakoztatva legyen, mindig legyen rajongó. Ezért nem állt le.
Sajnálom, neked most nem lehet egyszerű. De lehet, hogy jobban jártál, és találsz egy normálisat, akinek szintén a kapcsolat a prioritás, mint neked.
Vagy még jobb, ha kiderül, hogy veled tervezett végig, és helyre hozzátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!