Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok,ha az ex ennyire benne lenne a család életében?

Megértelek, de szerintem ez nem akkora probléma, hogy ügyet csinálj belőle.
Sajnos az én helyzetem sokkal rosszabb volt, a pasim életében volt jelen az ex, majdnem egy évig hazudott a kapcsolatuk jellegéről.
A nő a pasim szüleihez járkált, hogy mekkora jóban vannak, rólam meg semmit nem tudtak …

A férjed TESTVÉREI és a gyerekek azzal tartják a kapcsolatot, akivel akarják, szerencsére ebbe neked nincs beleszólásod.
Én is nagyon jóban vagyok a tesóm exével (legyen Zsófi), mert normális csaj, sok közös érdeklődési pontunk van, és nem ő tehet róla, hgoy szétmentek.
Azért, mert ők nem funkcionáltak, mint kapcsolat, attól Zsófi a barátnőm maradt, és ha a tesómnak lesz esetleg új nője, akkor is barátnőm marad, és nem fogom eldobni a barátságot, mert "az új nő".

Lehet, hogy különös lesz, amit mondok, de nem körülötted forog a világ... ideje volna felnőni és nem problémát generálni ott, ahol nincs.
A nő összejár a régi ismerőseivel, de ennyi erővel senki nem menjen senkihez családon belül sem, mert LEHET xy-nal régen kavartak és úristen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!