Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon szerelmes voltál hogyan fogadtad el hogy szakított veled a párod? Hogyan léptél túl?
Figyelt kérdés
2024. máj. 9. 08:43
11/14 Senior Séf válasza:
Qurva nehezen. Közel 50 kapcsolatomat mindig én kezdeményeztem, és mindből én léptem ki, amikor hétvégén jött más. (Zenész voltam.) Ilyen körülmények között természetesen sohasem tanultam meg, hogyan kell egy nőt megtartani, és amikor belépett az életembe a nagy Ő, csak lestem, mint süket disznó a búzában. Fél év alatt kiszeretett belőlem, és csak álltam tehetetlenül. Kemény lecke volt, sokáig nem tudtam nőre nézni.
12/14 De La Cruse válasza:
Nem lehet tovább lépni.
De van jobb lány vagy fiú aki überelni tudja.
Az sokat enyhít a fájdalmon.
De a legjobb ha megteszel mindent ahhoz, hogy visszatérjen hozzád.
Nagyon sokat jót tegyél vele, így megbánja, hogy úgy bánt veled ahogy. Szeretgessed, adjál mindenben igazat neki aztán ha megaláz is vágj jó arcot hozzá, és ha jó dolgokkal tudsz fizetni neki a sok rosszért egy rövid idő után a lábad elé omlik.
Akkor győztél.
De ne állj le. Folytasd amíg a szerelme minden erejével nem kényeztet.
Akkor rendbe hoztad amit elrontottál és amit elrontott.
13/14 anonim válasza:
Én az vagyok, aki ismerte a (számomra) nagy Ő-t. Hónapokig jártunk együtt, bár sűrűn nem találkoztunk, mert másik városban lakott. Aztán engem a Sors még távolabbra sodort, de utánam jött, és az anyakönyvvezetőnél is feliratkoztunk, hogy egybe kelnénk. Aztán hazautazott, útközben rosszul lett, beteg volt, és nem lehettem mellette. Ezért kérte, szakítsunk, mert a távolság elviselhetetlen, levelet se váltsunk. Másfél év a legsötétebb része az életemnek. Hiába dolgoztam keményen, tanultam minden szabadidőmben, nem segített semmi. Másfél év múlva felkerestem, de már elhidegült tőlem. Hasonlóan lelombozódva utaztam hazafelé, útközben betértem egy rég nem látott barátomhoz. Ő nagyon megörült, átölelt, és a búskomorságom eltűnt.
14/14 anonim válasza:
Én mindenen és mindenkin nagyon hamar túlteszem magam:aki menni akar,az menjen,nem is gondolok rá többé,mert mindig megtalálom az élet szépségeit-alapvetően optimista vagyok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!