Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Felhívtam miközben már kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felhívtam miközben már kapcsolata van de le vagyok neki tiltva. Hogyan éljem ezt túl?

Figyelt kérdés

Elsüllyedek szégyenemben. Már régen nem beszélünk neki lett kapcsolata.

Véletlenül felhítam, nem őt akartam de nem voltam magamnál. És le vagyok neki tiltva..a hívásnaplóban látja, hogy hívtam.

Istenem mit hihet most rólam..

Biztos nem gondolja azt, hogy véletlen volt, nehezen engedtem el őt. Legalább ha megtudnám neki írni, hogy bocsi véletlen volt akkor más lenne a helyzet de nem tudom mert le vagyok tiltva.

Mit tegyek?

Ez nagyon megalázó. Vagy lehet hogy vissza hív majd kíváncsiságból?

2024. máj. 4. 18:24
 1/7 A kérdező kommentje:

Szerintem letiltom a számát én is aztán nem figyelgetem a hívásnaplót, nem akarom tudni visszahiv e.

Ez szánalmas

2024. máj. 4. 18:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha le vagy neki tiltva, nem jelzi, hogy hívtad, legalábbis az én telomon nem jelzi
2024. máj. 4. 18:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
De egyébként, ha ettől jobban érzed magad tiltsd le
2024. máj. 4. 18:54
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
😂😂😂😂
2024. máj. 4. 20:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Töröld a számát, hogy többet véletlenül se tudd felhívni.

Egyébként nem dőlt össze a világ, és emiatt nem is fog.

2024. máj. 5. 10:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez a bizonyos ,, véletlen " számomra azt üzeni, hogy a tudatalattidban mélyen benne van ez az illető, vágyakozol még utána. Kár ezen rágódni, gondolj arra, hogy ő ezzel valószínűleg nem is foglalkozik, miután ezer éve tovább lépett!...
2024. máj. 5. 21:24
 7/7 anonim ***** válasza:
75%
Véletlenül felhívtad... aha, persze. Eleve, miért nem törölted ki már rég a számát?
2024. máj. 8. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!