Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni egy ilyen emberrel, zéró kontakt hosszútávon elég?
Találkoztam a szóban forgó pasival összesen kb. 7szer, igazi kapcsolatban sosem voltunk, nem vállaltuk fel, megrekedt az egész egy szinten.
Szakítottam vele március elején, mivel találkozott a volt nőjével a tudtom nélkül és együtt töltötték az éjszakát, ahol persze “semmi nem történt”, mert ő “engem szeret”,csak pont le volt tiltva nálam …
Azóta többször próbáltam normalizálni a viszonyt, bár felesleges volt. Mondta és írta rólam a rossz lány mindenféle verzióját, ide le sem merném írni a jelzőket. Hogy én szórakozok vele, mindezt azután, hogy mondtam, van már valakim, hagyjon. Neki ez betette a kaput.
Kiposztolta Facebook-ra a teljes nevemet, hogy nem vagyok az erkölcs mintapéldánya stb. Szerencsére gyorsan letiltottam, de előtte megkértem, szedje azt le onnan. Attól félek, kiteszi azokat a képeket, amik vannak neki rólam, bár az már nagyon aljas lenne. De zsarolható akkor sem vagyok, hogy találkozzak vele.
#1 Köszi :)
#2 Facebook egy null, igaz :)
Nincs energiám erre, vizsgaidőszak lesz 2 hónapig …
Az egyik ismerősöm viszont tudja nézni, ha bármit feltenne, de szerintem nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!