Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet túl 1-2 hét után az exem rajtam?
Attól még, hogy ezt mondja, nem biztos, hogy így van. Meg ez változó lehet pillanatról pillanatra akár. A gyász, ami egy kapcsolat végével jár, hullámokban jön. Van, amikor hirtelen jobban érzi magát az ember egy ideig, aztán a következő napban, héten ismét mélyre kerül.
De tulajdonképpen ez mindegy is. Próbálj inkább magadra fókuszálni, a te elengedési folyamatodra. Tudom, hogy nehéz megélni azt, hogy úgy érzed, neked még mindig fontos ő, fordítva meg ez nincs meg feltétlenül, de próbálj meg most magadra figyelni csak. Szerintem ne is írj rá, ne keresd, ezzel csak újra meg újra "letéped a ragtapaszt" egy olyan sebről, aminek nem volt ideje még begyógyulni. El kell kezdened most felépíteni egy olyan életet, és egy olyan önmagadat is, aminek ő már sajnos nem a része.
Ettől még te egy értékes ember vagy, ne is hallgass azokra, akik azt mondják, hogy "nem voltál nagy szám". Ha ő már nem is, majd valaki más ismét nagy számnak fog tartani, ha eljön az ideje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!