Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 év után dobott a párom, majd 2 hét múlva megírta nekem, hogy a közelemben volt kondizni és szinte kérte, hogy dicsérjem meg azért, mert kondizik. Ha dobott, miért az én dicséretem kell neki? 26/f
Kezdem azt hinni, hogy itt a kérdések többsége troll kérdés. Mi az, hogy KÉRTE? Kérte??? Az elismerést nem kérésre adják. Elég beképzelt, gyerekes alak lehet ez alapján legalábbis, és eléggé furának tartom, hogy képes voltál 6 évet leélni vele.
Mindig meg kell ismerni a másikat mielőtt közös jövőt terveznénk vele. A legtöbb ember elköveti ennek ellenkezőjét.
"Ekkor már én sem tudtam komolyan venni, csak egyszerűen nem értem, miért tesz ilyet olyan, aki réges-régen elmúlt 18...."
Azért mert egy tipikus idióta?!
Egyébként semmi pozitívum nincs a kondizásban...nem egy ismerősöm csinálja.
Mikor igazi munkára kerül a sor, liheg az összes, meg a halálán van és nem bírják. A sok izmot nem tudja a tüdő ellátni elég oxigénnel. Semmi másra nem jó az egész csak arra hogy felvágjanak, nőket szerezzenek vele. Ennyi.
Persze megértem , ez lehet egy hobbi egyeseknek. Amivel nincs is baj! De mikor menőznek, az nagyon ellenszenves. Úgy mint jelen esetben az exed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!