Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetlen szó nélkül eltűnni egy ember életéből. Veled csináltak ilyet, vagy ti ghostoltatok magyarázat nélkül? Mi volt az oka?
Azok válaszát várom, akik már "zártak le" úgy kapcsolatot, hogy minden előzmény nélkül eltűntek a másik életéből és erre soha nem adtak magyarázatot. Akár interneten ismerkedtetek, vagy élőben.
Szerintem sokkal rosszabb, minthogy azt mondta volna, hogy nem kellesz, vagy nem érdekelsz, ráadásul megaláz. Ha korrekt lett volna akkor megmondja a frankót, és megérdemelt volna annyit, hogy több hónapos ismeretség után elbúcsúzik, legalább annyit hogy viszlát. Hogy lehet hogy nem válaszolsz neki semmilyen formában? Hogy tudtál ennyire semmibe nézni valakit, szeretted őt valaha? Ha igen, miért bántottad így meg?
Legfőképp azok válaszát várom, akik elkövettek hasonlót.
Kérdés, mit tekintünk "eltűnni vki életéből"-nek... kapcsolatban nem voltunk, de társkeresőn több üzenetváltás után tiltottam embereket, akik még azelőtt, hogy találkoztunk volna, szexuális célzásokat tettek meg meztelen képet akartak.
Olyan volt még társkeresőn, hogy nem írtam már vkinek, miután egy másik férfival már volt egy sikeres randi... de én írtam neki utoljára, tehát technikailag nem ghosting, mert ő nem reagált... de mivel nem volt benne kérdés a részemről, hanem csak egy mondattal reagáltam vmire, amit írt, lehet, annak lehet venni... de mivel ő nem válaszolt, ezért nem akartam megírni, hogy "ja amúgy összejöttem vkivel, szóval viszlát".
Illetve ghostoltam olyasvkit, akivel egy helyen dolgoztunk, és 1-2 felszínes mondaton kívül nem volt munkakapcsolaton kívül más közöttünk, aztán fb-n elkezdett bombázni magánjellegű kérdésekkel... és láttam, hogy munkahelyen is kb. minden nőre rástartolt nagyon kínos módon. Nekem nagyon nem volt szimpatikus, és nem akartam tőle semmit, de mivel konfliktuskerülő vagyok, nem akartam a képébe se mondani, hogy "mit akarsz tőlem? mert összjönni nem fogok veled, azt előre megmondom".
Olyannal nem tudnám megtenni ezt, akivel már ténylegesen ismerkedünk (pl. megbeszéltünk már randit vagy meg is történt), urambocsá párkapcsolatban is vagyunk.
Én is jártam hasonlóan. Nagyon jól megvoltunk, látszólag ő is jól érezte magát velem, mondogatta, hogy mennyire megszeretett, ezt láttam is rajta, aztán egyik percről a másikra nem keresett.
Bár nekem egy rövid "magyarázatot" adott, miszerint megijedt attól, hogy komolyodik köztünk a kapcsolat és úgy érzi, mégsem akarja. Miközben ennek pont az ellentettjét láttam rajta, ő szerette volna komolyra fordítani, ő tepert utánam végig aztán hirtelen teljesen másképp viselkedett, mintha kicserélték volna.
Egy ideig én is tipródtam ezen, nem tudtam hova tenni az egészet. Kerestem a miérteket és magamban a hibákat. Ennek semmi értelme, ezt te ne csináld. Ugyan azóta eltelt pár év, de akkor lefutott bennem egy jó pár ok, amiért ezt tette, de ezek csak találgatások voltak és feleslegesek. Miért lenne jobb, ha tudnád az okát? Hidd el, nem változtatna semmin.
El kell fogadni a kész tényeket, ami annyi, hogy nem kellesz neki. Azon agyalni, hogy talán lett más neki, vagy talán benned volt a hiba, benned nem tetszett valami, teljesen felesleges. Ő nem a te embered, és így tett jót neked, hogy elment és nem hitegetett tovább.
1 évig találkozgattam egy pasival.
Én komoly kapcsolatot akartam, ő ígérgetett.
Amúgy bármi is volt , mindig, kivétel nélkül megmagyarázott mindent, hárított, de nem változtatott semmin.
Elegem volt abból hogy ő nem látott semmit, csak saját magát.
Végtelenül önző ember volt.
Taszított az irigy ronda természete is.
Soha nem hívott meg semmire 1 év alatt. Egy üdítő árát is sajnálta tőlem.
Hiába voltam szerelmes, végtelenül kiábrándultam.
Irtam h legyen vége és többet nem kommunikáltam vele.
A hideg ráz a mai napig attól a tudattól hogy hasznot látott bennem, kihasznált és hogy attól rettegett hogy nehogy 200 ftjába kerüljek.
Sokkal jobbat érdemlek!
Én szeretem magam, és soha nem lesz már olyan pali az életemben aki nem szeret!
"Én komoly kapcsolatot akartam, ő ígérgetett.
Elegem volt abból hogy ő nem látott semmit, csak saját magát.
Végtelenül önző ember volt.
Taszított az irigy ronda természete is.
Soha nem hívott meg semmire 1 év alatt. Egy üdítő árát is sajnálta tőlem.
Hiába voltam szerelmes, végtelenül kiábrándultam."
Mégis milyen komoly kapcsolatot akartál egy irigy, önző embertől?
Hogyan tudtál egyáltalán beleszeretni?
A randijaitok 1 éven keresztül hogy néztek ki? Elmentetek ebédelni, vacsorázni és mindenki fizette a maga fogyasztását, vagy hogyan?
Dehogyis !
Soha nem hívott meg semmire.
Séta volt 4 hónapig a program.
Nem ültünk be soha sehova .
Aztán mondta h ő senkit nem visz haza, meg nem kell bemutatnia otthon mert felnőtt…..
Akkor mondtam hogy találkozzunk nálam mert jöttek a hidegek, nem akartam kajtatni a hóesésben.
Ebből még mindig nem érteni, hogy mivel vett le a lábadról. Az intellektusával?
Érthetetlen miért nem ért véget ez a kapcsolat egy, vagy kettő, vagy három hónap séta után...
Te sem ajánlottad soha, hogy üljetek be egy teára vagy sütire néha valahová?
A lakásodon mit csak szex mindig, aztán hello?
Az első pasim 4 hónap kapcsolat, illetve az első szex után ami nekem a szüzességem elvesztése is volt, egyik napról a másikra felszívódott. Nem válaszolt se smsben, se telefonon, se emailben, se chaten nem volt fent ahol megismerkedtünk anno. Kb 2 nap utàn leesett, hogy egyszerűen neki ez a szakítás és kész. Eléggé fájt, sajnos amit adtam neki, már nem kaphattam visssza. Főleg emiatt sírtam sokat.
Kb 2 hónap múlva teljesen véletlenül összefutottam vele a metróban, megláttuk egymást, én félrenéztem, ő jött oda hozzám. Lényegében bocsánatot kért, hogy úgy tűnt el ahogy. Kiderült hogy összejött valaki mással, de nem merte elmondani, és gondolta így egyszerűbb, ha szimplán eltűnik. Meghívott, hogy igyunk meg együtt egy kávét, vagy valamit, de mondtam neki, hogy nem lehet, mert a párommal találkozom, aki nem örülne annak hogy az exemmel kávézgatok.
Egy ideig együtt utaztunk a héven, beszélgettünk, ő állítólag megbánta azt a másik csajt, és szeretett volna újra összejönni, meg is csókolt. Akkor és ott sajnos túl nagy hatással volt rám, de miután szétváltunk, rájöttem, hogy azért mert túl lezáratlan volt a kapcsolat, hatalmas űrt hagyott a szívemben, és ez a találkozás kellett nekem, hogy tisztázzam az érzéseimet és lezárjam. Mire hazaértem egy email várt tőle, hogy nagyon hianyoztam, jó volt látni, érezni, és szeretne találkozni, de én megírtam neki, hogy részemről ennek az egésznek ami köztünk volt, végre vége. Nekem a párom a fontos. Ha gondolja lehetünk barátok, de semmi több.
Egy ideig barátokként beszéltünk még pár hétig, aztán neki ez kevés lett, megint felhozta a randizást, így megszakítottam vele a kapcsolatot. Jobb is volt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!