Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hagyjam abba az exemmel való beszélgetést?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok túllépni az első kapcsolatomon. Másfél éve szakított velem, és még mindig nagyon hiányzik, hogy hozzámbújjon. Próbálkoztam másokkal is, de nem tetszettem.
Próbálom elfoglalni magam, olvasni, edzeni stb. De egyszerűen nem megy...
Ti mit javasoltok?
2024. ápr. 11. 16:11
11/15 A kérdező kommentje:
Írtam neki, de nem akart beszélni. :'( Azt mondta fáradt. Na mindegy, írogattunk kicsit.
Én túl akarok lépni, csak nagyon nehéz.
2024. ápr. 11. 19:44
12/15 anonim válasza:
Ha túl akarnál már letiltottad volna. Ő meg nem akar veled telefonálni hogy végre kapcsoljál kifogásként azt is bedobta hogy fáradt. De gondolom te ezt sem látod.
13/15 A kérdező kommentje:
(Az egy másik ember volt.) Olvass vissza...
2024. ápr. 12. 01:07
14/15 anonim válasza:
Minek húzod a másik ember idejét ha egyszer még mindig az exed után ácsingózol? Meg is érdemled a sorsod te sem vagy különb egy cseppet sem.
15/15 Noren1989 válasza:
Hàt, vagy kamu, vagy akaratgyenge vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!