Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az egyik volt egyéjszakás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik volt egyéjszakás kalandom mostani pasija írt, hogy ha nem követem ki a barátnőjét Instagram-on akkor nagy bajok lesznek, mégis mit hisz, hogy füttyszóra azt csinálom amit szeretne?

Figyelt kérdés

Teljesen meglepődtem az üzeneten, mert az affér 1,5 éve történt, azóta maximum néhány szót beszéltünk 3-4 havonta, de semmi igény nem volt többre se a részéről, se a részemről.

Erre ma reggel erre az üzenetre kelek 😂

Visszaírtam neki, hogy nyugodtan mutassa be, hogy mi fog történni ha nem követem ki, addig is szólok pár barátomnak, hogy kövessék be e Mrs. Tiltott zónát, akik be is követték, hogy idegesítsék pluszban az embert.

Még párszor elküldtem neki a munkahelyem címét, hogy 8-16:30 között itt tudom csak átvenni a következményeit ennek a galád tettnek de csak megnézte az üzeneteket és nem válaszolt :((

2024. márc. 18. 15:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Haver, nem elég, hogy válaszoltál neki, de még ide ki is írtad, hogy dicsekedj?

Szellemileg nagyon egy hullámhosszon vagytok, gratulálok!

2024. márc. 18. 17:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Lehet inkább figyelmeztetni kéne a csajt, mert ez a pasi tűnik annak a tipusnak, hogyha a csaj piros lámpánál kibambul az autó ablakán, és a mellettük lévő kocsiban féfri ül, akkor a csávó szarrá veri a csajt hogy tuti ez a szeretője, azért nézett oda.

Hidd el van ilyen.

2024. márc. 18. 19:26
 13/14 anonim ***** válasza:
nyomorek vagy.. kulturaltan is lehet.. nem kell le menni kis gyerekbe.
2024. márc. 18. 20:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Uh, proli-tempó
2024. márc. 19. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!