Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik volt egyéjszakás kalandom mostani pasija írt, hogy ha nem követem ki a barátnőjét Instagram-on akkor nagy bajok lesznek, mégis mit hisz, hogy füttyszóra azt csinálom amit szeretne?
Teljesen meglepődtem az üzeneten, mert az affér 1,5 éve történt, azóta maximum néhány szót beszéltünk 3-4 havonta, de semmi igény nem volt többre se a részéről, se a részemről.
Erre ma reggel erre az üzenetre kelek 😂
Visszaírtam neki, hogy nyugodtan mutassa be, hogy mi fog történni ha nem követem ki, addig is szólok pár barátomnak, hogy kövessék be e Mrs. Tiltott zónát, akik be is követték, hogy idegesítsék pluszban az embert.
Még párszor elküldtem neki a munkahelyem címét, hogy 8-16:30 között itt tudom csak átvenni a következményeit ennek a galád tettnek de csak megnézte az üzeneteket és nem válaszolt :((
És most elégedett vagy, hogy megnyerted a szájkaratét? :)
Nem egészséges apróságokon másokkal kakaskodni, mert lehet hogy egyszer egy rossz emberbe állsz bele (aki pl. nem is fizikailag erősebb, csak simán beléd szúrja a kést).
#8. Én azért megnézném annak a csajnak az instáját is azért.
Ha szabás-varrás minták vannak csak meg lelkes hobbisták, akkor persze, a csávó dilinyós.
Ha meg kacsaszáj, csípőficam, tevepata, csöcslengetés, akkor persze, hogy nem tetszik a fickónak.
"Ha meg kacsaszáj, csípőficam, tevepata, csöcslengetés, akkor persze, hogy nem tetszik a fickónak."
És? Jól csinálta a kérdező. Nem tudom mégis mit képzelnek az ilyen pasik magukról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!