Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tovább? Felejtsem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Felejtsem el?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel majdnem 3,5 évig voltam együtt. Nagyon megszerettük egymást. Viszont az utóbbi időkben sajnos megromlott ez a kapcsolat.

Sajnos szex nem volt közöttünk. Randizni sem mentünk el sehova.

Előtérbe kerültek a barátok. Így már nem én lettem a legfontosabb. A kommunikáció sem volt közöttünk sajnos. (Én részemről)

Amikor elköszöntem tőle mondta, hogy a jövőben majd úgyis egymásra találunk és , hogy ő ettől nem zárkózik el.

2024. márc. 16. 18:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha semmi nem volt köztetek, minek kellene újra egymásra találnotok? Ketten jobb magányosnak lenni?
2024. márc. 16. 18:15
 2/11 A kérdező kommentje:

Nemtudom miért mondta ezt.

Nem jobb magányosnak lenni.

2024. márc. 16. 18:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Tehát 3,5 év alatt nem volt szex és randi sem? Vagy csak az utóbbi időben? Ez mennyi időt ölel fel? Melyikotok nem akart közös programot és mivel indokolta ?
2024. márc. 16. 18:58
 4/11 A kérdező kommentje:

A kapcsolat elején sok volt a szex.

Randizni is egy hónapban minimum kétszer elmentünk. Csak az utóbbi időben laposodott el sajnos. Nagyjából 1 évet ölel ez fel.

Én szerettem volna közös programot csinálni. Indoklása az volt hogy ilyen semmilyen vagyok.

Ez alatt azt lehet érteni, hogy nem annyira beszélgettem vele.

2024. márc. 16. 19:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkább felejtsd el. Mindkettőtöknek jobb lesz így. A barátnődnek más kell. Nekem az jön le, hogy "ha ló nincs, akkor megteszi a szamár is", tehát szerintem azért mondta, hogy nem zárkózik egy tőled, mert ha nem talál más pasit, akkor te is jó leszel neki. Legalábbis nekem nagyon ez a beütésem. Szóval jobb lesz ha elfelejted.
2024. márc. 16. 20:13
 6/11 A kérdező kommentje:
Édesapám is ezt mondta. Megpróbálom akkor elfelejteni.
2024. márc. 16. 20:22
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Küzdj érteha szereted! Nagyon sokan sajnos csak akkor jönnek rá az igazi szeretetre, ha már nincs mellettük az ember. Amit leírtál abból az jön le, hogy általánosknak vettétek a kapcsolatot, pedig minden egyes kapcsolatért küzdeni kell, “öntözni a növényt, hogy kivirágozzon”.
2024. márc. 16. 20:24
 8/11 A kérdező kommentje:
Hogy érted azt, hogy általánosnak vettük a kapcsolatot?
2024. márc. 16. 20:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem érdemes akkor küzdeni, ha a másik nem akar bele energiát fektetni. Egy kapcsolatban nem egymásért kell küzdeni, hanem együtt a közösért. Ha valamelyik fel ebben nem parti, akkor nem érdemes teperni.
2024. márc. 16. 20:55
 10/11 A kérdező kommentje:

Én küzdöttem minden erőmmel.

Egy szünetet már tartottunk korábban, akkor kellett volna abbahagynom az egészet.

Ott elmondta nekem, hogy ő jól érezte magát nélkülem.

2024. márc. 16. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!