Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha frontint szedek szakítás után?
Igazából nem az első szakításunk, évek óta együtt voltunk, de mindig ő szakított velem és mindig különböző okok miatt. Valamibe mindig is hibás voltam, de annyira szarul vagyok, nincs étvágyam, szomorú elkeseredett vagyok nagyon nagyon… Este nem tudok aludni ezért 1 szem frontint beveszek, mert másnap kelnem kell..
19/f
Miért folytattátok mégis, ha többször kidobott már? Ez masszívan társfüggőség szagú eset...
A korábbiakkal értek egyet: nagyon egészségtelen, és ha nehéz is, de jobban járnál, ha más módszerrel tudnád magad túltenni a dolgon.
Erősen ajánlom Csernus Imre munkásságát, különösen az Én és te című könyvét. Olvass a témában, hogy tisztábban láss. Öntsd ki a lelkedet egy megbízható embernek, és beszéljétek át. Írd ki magadból - ez nagyon hatásos!
Szerintem nem gáz.
Én is nyúltam már frontinhoz, hogy eltudjak aludni. A lényeg, hogy ne szokj rá.
Bár amúgy a frontin nem altató, az csak max a mellékhatása.
Nem tudom mi ez a frontin, és nem is érdekel.
Aki többször próbálkozik azzal, akivel egyszer nem működött, az így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!