Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres, már 5 éve szakítottunk?
5 éve szakítottunk exemmel, azóta neki családja is van. Kb félévente próbálja velem felvenni a kapcsolatot, irkál hogy hogy vagyok, esetleg nem e talakozunk stb...
Mindig lekoptatom, nekem ő már nem kell. És mielőtt jönnétek a szexel, elmondom hogy nagyon kevés volt, és az a kevés is nagyon rossz. Tobbek között ezért is mentünk szét.
Ezen mit nem èrtesz?
Nem tud tùllèpni rajtad. Még mindig szeret. Te viszont nem szereted őt.
Ez az egyik legrosszabb dolog az életben mikot te szeretsz valakit, de az nem szeret téged. Téged is szeret valaki, de az meg neked nem kell.
Őt taglalod amikor nyilvánvaló, hogy miért ír rád, akarnak találkozni - dugni! - veled.
Magaddal miért nem törődsz helyette? Megcsalt! És te rajta nyekeregsz, hogy miért. Azért kérdező mert tudja milyen önbecsülés nélküli nagy nulla vagy és próbálkozik mert tudja, hogy egyszer sikerrel jár el.
"Az én kérdésem, hogy ugyan miért nem tiltottad már régen le...jólesik a figyelme azért?"
Én se tiltottam le az exem, akivel már 7 éve szakítottunk, de időnként még mindig irogat. Jól esik röhögni a vergődésén a párommal. :D
Letiltottam mindenhonnan. Amikor rám ír félévente, sms-t ír, mindig más számrol.
#7 te nem is ismersz, ilyet talán nem kéne irkalnod. Nálam nincs esélye, nekem eszembe se jutna írni neki, és ha lenne esélye akkr vissza írnék, de fogok,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!