Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás ok nálatok férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás ok nálatok férfiak ha a nő nem hajlandó orális szexre?

Figyelt kérdés
Találkoztam már ilyen nővel...nem hajlandó nem szereti csinálni
2024. márc. 5. 06:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Igen, nálam ez szakító ok. Volt akinél az ismerkedés elején kiderült, és még próbálta is megmagyarázni, hogy ez a korábbi pasijainál nem volt gond, mert elfogadták. Csak vajon akkor a volt férje pl. miért csalta, és egy másik pasijára is panaszkodott, hogy már nem akart lefeküdni vele.

Másik esetemben meg a csaj fokozatosan leszokott róla, miközben én mindig kényeztettem.

Nem vagyok az a pasi, aki minden alkalommal elvárja, de időnként azért jól esik, akár két menet közt, pihenés gyanánt. Illetve sajnos volt, hogy nem sikerült elmennem, elfáradtam, és az utóbbi nő ezt simán elnézte.

2024. márc. 5. 07:46
 12/24 anonim ***** válasza:
38%
Dobnám, mert nem illenénk össze.
2024. márc. 5. 07:58
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

Igen, mert mert nem szeret.

Szerelmes (vagy legalábbis felfokozott érzelmi) állapotban a nő bármit megtesz a férfiért, az orális szex semmi, ahhoz képest, hogy egy szerelmes nő mire képes egy férfiért.

2024. márc. 5. 08:01
 14/24 anonim ***** válasza:
90%

Túl van ragozva. Én nőként dobtam olyant aki nem tudott úgy kinyalni hogy elmenjek ugyanis én csak úgx tudok. 1 hónapig tűrtem hogy ő minden nap én meg soha. Egyszerűen nem voltunk egymáshoz valók.

Volt olyan aki nem suerette csinálni én ezt elfogadtam nem háborogtam hogy nem szeretsz izé bizé, egyszerűen közöltem hogy nem illünk egymáshoz.

Én se nagyon szeretem csinálni de néha belefér. Amikor a szexről beszéltünk én ezt jeleztem is. Volt akinek gond volt és negszakadt az ismerkedés volt akinek nem.

2024. márc. 5. 08:20
 15/24 anonim ***** válasza:
84%

Akkor már mehet is isten hírével

Én a büdös életbe nem fogok ilyet csinálni az biztos

Nehogy bárki azt merje már állítani hogy a valaha létezett több 100 milliárd kapcsolatban ezt mindig megtették a nők…pfff

2024. márc. 5. 09:11
 16/24 anonim ***** válasza:
37%
A legtobb no nem is tudja jol csinalni, ugyhogy ott minek? Nem volt kizaro ok sose.
2024. márc. 5. 09:12
 17/24 anonim ***** válasza:
95%
Én régebben csináltam neki orált évekig. Aztán egy idő után hiába kértem h borotválkozzon meg ott lent, mert nekem nem tetszik úgy, nem szedi le, én meg nem kapom be. A szex egyébként jó közöttünk, de ha akar ilyet is akkor az a minimum h a kedvemben jár, ha már én mindig leszedem az ő kedvében járva...
2024. márc. 5. 14:54
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
En sose szerettem csinalni, a ferfiak ezt elfogadtak. Sose volt ebbol gond. A szex arrol szol, hogy mindket felnek jo legyen, ha azt keresed akivel 100%ban passzolsz szexualisan, es minden masban is (csalad, anyagiak, gondolkozas stb) hat sok sikert. Kompromisszumokbol all az elet.
2024. márc. 5. 15:16
 19/24 anonim ***** válasza:
21%
Nálam szakítási ok, nem illünk össze.
2024. márc. 5. 15:19
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanaz mint pasiban ha nem nagyon szeret nyalni.
2024. márc. 5. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!