Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek a volt baratnomtol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felhasználó2204 kérdése:

Szerintetek a volt baratnomtol okés olyat listát kapni hogy mit nem szeret bennem? Ezt akkor kaptam még mikor együtt voltunk.

Figyelt kérdés
Szerintem elfogadhatatlan bárkitől is nem hogy egy olyan embertől aki szeret téged, ez egy lélektelen érzelem mentes dolog és olyan amit nem lehet elkövetni senki ellen sem mert ez nem emberi tulajdonság szerintem. Elképesztő hogy mit képzelt magáról, mennyire önfejű lelketlen önző ember de nem tudom abba hagyni erről az agyalást. Ti mit gondoltok?

2024. febr. 28. 21:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%
:D Vicces, de nem is venném komolyan!
2024. febr. 29. 07:30
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én ha ilyet írnék, biztos nem írnék le mindent. Ha mondjuk sokat szerelgetnéd a kocsid és emiatt kevesebb a hétközbeni együttlét, de még együtt tudok ezzel élni, nem írnám le. Ha meg mondjuk az lenne, hogy keveset mosol hajat vagy válogatsz az ételben, vagy szrul öltözöl, amin változtatnod kellene, mert nagyon nagyon zavar, leírnám.

Gondolod aki nem sír, az nem érez mélyebb bánatot? Nyilván nem tehetsz róla, de azért megpróbálhatod visszafogni. Nem férfias-nem férfias miatt, ha nő lennél hisztérikáznának ugyanezért. FELNŐTT emberség miatt, akik képesek az ilyesmit kordában tartani. Nyilván nem tökéletesen, de azért kb összejön. És gondolom nem az zavarja, hogy anyukád meghal, hanem hogy már szinte érzelmi zsarolásnak használod(mittudomén elmegy bulizni a barátnőivel, vagy nem ír pár óráig te meg elsírod magad).

Egyébként, ja ez olyasmi, hogy nem szeret téged igazán, és igazából csak leírta, hogy elhatárolódhasson tőled. Inkább neki volt ez fontos, mint neked, de az sem árt, ha visszajelzést kapsz. Írásban összeszedettebbek az emberek, mint szóban.

2024. febr. 29. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!