Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért is szakított valójában?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért is szakított valójában?

Figyelt kérdés

Exemmel összejöttünk két napja,volt minden köztünk.Újra odaköltöztetett magához.Valamiért másnap már nem tudott velem lefeküdni és tegnap munka után összepakolt cuccaim vártak,közölte,hogy ő élni akar és bezártam őt,velem nem lehet eljárni bulizni,állandóan a nyakán vagyok és sok neki,hogy szeretem őt.Megakar másokat is ismerni,hozzátéve,hogy ő velem akar újra randizni,mert neki sok,hogy odaköltöztem (ő könyörgött és ő kérlelte).

Aztán kivágott a cuccaimmal együtt,és azt mondta,hogy tiszteletlen vagyok ,amiért nem azonnal pattantam ki.

Teljesen összetörtem.

Mi lehet a valódi oka?

2024. febr. 21. 05:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%
Zárd ki őt az életedből, többé ne állj vele szóba. Ha találkoztok valamikor, ne ismerjed meg. Ha szól hozzád, kérjed meg, hogy ne zavarjon, mert rendőrt hívsz. Ő egy eszetlen kisgyerek, vagy agyafúrt őslény.
2024. febr. 21. 12:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Valami értelmes magyarázatot próbálok felfesteni.....

Az exednek volt egy másik nővel kalandja akivel valamilyen okból összeveszett, rossz passzba volt, visszanyúlt a régi megszokott partnerhez aki nem veri át, biztosra ment. Másnap kapott egy telefont attól a nőtől akivel összeveszett és nyomban feleslegessé váltál. Elég bután adta elő a srác, mert finoman szólva gusztustalan viselkedés, hogy valakit magunkhoz költöztetünk majd következő nap valódi indokolás nélkül kirakjuk a szűrét.

Felejtsd el ezt a férfit, nem tisztel téged csak használni akart.

44F

2024. febr. 21. 18:00
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Biztos most nagyon fájó, gondolom azért nem akartad hogy letiltson hogy hátha még megtudjátok beszélni. Remélem ezek után nem is bizakodsz.

Hagyd őt, jön majd valaki aki hozzád hasonló vagy legalábbis egy hullámhosszon vagytok. Ha Te nem vagy bulizós,arról nem Te tehetsz, majd lesz aki igazán tisztel. Most biztosan nem tudsz erre gondolni, úgyhogy csak sird ki magad, panaszkodd el a hozzaf közel állóknak és szép lassan tullepsz majd. Sablonos, de az idő segít.

2024. febr. 23. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!