Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még szeretem az exemet, de neki nagyon jónak tűnik a kapcsolata az új barátnőjével?
Még tavaly szakítottam vele, ezzel írtó nagy hülyeséget követtem el, mert azóta kiderült, hogy ő az igazi. Engem csak kihasznált egy srác, mondjuk a volt baáromnak is 2 hét alatt lett új barátnője, amin nem csodálkozom, mert helyes és intelligens fiú, csak nekem elég unalmas volt.
Szóval újra akartam vele kezdeni, de minden létező platformon letiltott. Instagrammon látom az új profilomról, meg a barátnőjét is, mert mindkettőnek nyilvános a profilja, és hát nagyon boldognak tűnnek, meg a nő ismerősei is írják hozzászólásban, hogy milyen helyes és normális srác a Dani. Ez kikészít.
Az idő úgy tűnik nem megoldás, mert hiába telt egy már több, mint fél év, és hiába ismerkedem más fiúkkal, az ő nyomába sem érnek. Lesz valaha jobb ettől?
engedd el, lehet könnyű ezt hogy hallod, de minden platformon a fejedben, irtsd ki, valamiért ejtetted és ő tovább lépett, szóval, ha ő tovább lépett akkor te nem vagy neki a nagy ő, és neked sem lehetett ő, mivel szakitottál vele, valamiért, és mivel nincs más, vele pótolnád az ego-dat, neki hiányzik nem neked..
szóval a fejedben teszél rendet és ne akarj, ez a lényeg, mert amig akarsz addig szivatod magad
:D :D jesszus, te hány éves vagy?
Lépj már tovább, tengernyi ember él még a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!