Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A szakítást nem kéne súlyosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szakítást nem kéne súlyosan büntetni?

Figyelt kérdés

Konkrétan benne lenne a Törvénykönyvben, a második szakítás után már börtön is járna mindkét félnek, mert így megegyeztek, ügyvéd nélkül.

Ha ez fényre derülne, egyből menne a Hatóság, és a letartóztatás 60 napra megtortenne. A kiszabott szabadságvesztés( max eset 7 év) csak a legsúlyosabb szakitákor kerülne kiszabásra, a bírói gyakorlat szerint pedig 4 év lenne, 9 évre felfüggesztve.

2024. jan. 25. 12:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
85%

Mit értesz második szakítás alatt? Êletében másodszor? Vagy ugyanazzal az emberrel szakít kétszer?

Egyébként van az a xar kapcsolat, ahol inkább leülném azt a 7 évet, de egy perccel többet nem leszek vele. Viszont: megfontolandó, hogy gyilkosságért kevesebb jár...

Egy icipici bibi van az egésszel: minden kapcsolatot igazolni kéne hivatalosan, különben nem tudod bizonyítani, hogy szakítás történt. Kvázi első randi után lepapíroznád, mintha házasok lennének? Vagy első üzenetváltás? Esetleg onnantól, hogy jobbra húztad Tinderen? Sőt, büntesdék azt, aki balra mert húzni! Miért ne?

2024. jan. 25. 15:21
 22/29 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést egy lengyel fórmumon olvastam, kíváncsi voltam, mit szóltok ti itt GYIK-esek hozzá
2024. jan. 25. 15:28
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha így lenne, nem jönnék össze senkivel.
2024. jan. 25. 16:25
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Igazán "remek" ötlet a természetes érzelmi, pszichés folyamatokat jogi úton szabályozni, korlátozni. Egy ilyen szabályozás azt eredményezné, hogy sosem válnak el, de helyette már rég mással élnek/kefélnek.
2024. jan. 25. 16:58
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha egy ilyen kérdés felmerült benned, rád kéne adni a muszájdzsekit és gumiszobába küldeni.
2024. jan. 25. 17:06
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha 3 majom palacsintát süt az uborkafán vihar idején, akkor hány kilós a szomszéd néni fodrászának a férje?
2024. jan. 25. 17:36
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ha valaki mérgező vagy bántalmazó kapcsolatba kerül, akkor tűrje el?? Haljon bele??
2024. jan. 25. 17:50
 28/29 anonim ***** válasza:
81%
Na, Pistike elkezdett gondolkodni. Kár volt. De tényleg. Én voltam olyan abúzáló kapcsolatban, hogy a börtönt is vállaltam volna, csak végre szabaduljak meg az illetőtől. Remélem egyszer te is kerülsz hasonlóan rossz párkapcsolatba, ahol már nem a pna lesz a lényeg, hanem a túlélésed. Attól, hogy ezen gondolkozol még egy lúzer maradsz, akivel nem véletlenül nem áll szóba egy nő sem.
2024. jan. 25. 19:51
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Elég beteg ötlet. Én éreztem magam a legboldogabb embernek, mígnem a férjem titkos viszonyba kezdett egy másik nővel, miközben 3 hónapja voltunk házasok. Ő a harmadik férfi az életemben. Nehogy már börtönbe kelljen mennem, mert otthagytam😂😂
2024. jan. 25. 21:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!