Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy így alakult, ezért én vagy ő a felelős, ki hibázott szerintetek jogosan okol?
Egy új, pár hónapos kapcsolatban másfél éve kijöttem Németországba melózni párom otthon maradt mondtam neki tanuljon meg németül és jöjjön ki utánam és keressen itt munkát. Eltelt a másfél év de semmi nem történt, 1-2 havonta találkozunk de ő láttam rajta jól megvan az otthoni munkájában pedig keveset keres vele. Arra a döntésre jutottam tartsunk szünetet át láthassam a közös jövőnket. Erre azt mondta ez nem egy film ahol van megállj gomb ha én így döntöttem akkor részéről vége.
És még olyat mondott én hagytam ott őt én jöttem el tőle ide Németországba, neki otthon van lakása, stabil állása miért adná fel.
Csak ezt én inkább érzem kifogásnak meg könnyű engem hibáztatni. Még azt is el tudom képzelni lehet van is valakije esetleg csal is valakivel azért nem akart ő szünetet így meg rám foghatja én szakitottam pedig nekem tényleg csak idő kellett volna. Meg annyira nem is biztos szeretett ha nem volt képes utánam jönni hogy itt élhessünk együtt
Ne haragudj kérdező, de te veled tényleg valami baj van viccen kívül.
Érezd magad hibásnak, mert az vagy abból a szempontból nézve, hogy te nem hozzá közelebb mentél élni, vagy vele hanem teljesen más országba.
Amúgy meg mutogathatsz rá meg ő is rád úgy tűnik valóban, hogy se te se ő nem szerelmes tehát király, hogy vége lett.
Heverd ki a kapcsolatot és ismerkedj ott mással. Sok sikert!
Mindkettotoknek igaza van amugy. Eleve nem volt felelossegteljes dontes egyikotok reszerol sem igy kapcsolatot kezdeni, elobb utobb behalt volna. Szerintem vannak akkora szerelmek amik nem ismernek orszaghatarokat. A tietetek tavolrol sem az volt. En is tervezek kulfoldre menni ebben az evben, pedig 10 evvel fiatalabb vagyok, es tudatosan nem keresek part. Eltero celjaitok vannak amik nem osszeegyzetethetoek. Amugy meg mi ez a “nem szeret ilyen hamar elengedte a dolgot biztos megcsal”
duma? Olyan vagy mint az exem. A pofamba tolta hogy nem elte meg ki magat, es meglepodott hogy szakitottam rogton vele. Ment a duma hogy nem is szerettem annyira a haverok szerint, ha ilyen hamar elhagytam…
Nem! A csajnak ez volt a hatarkuszob, es a hatarok ott vannak ahol o mondja oket szerelemtol fuggetlen
Kinn ismerkedj
Azert mert nincs olyan hogy szunet. Nekem is volt szunet kapcsolatban. Tudod mi lett? Szakitas. A szunet egy elnapolas, idohuzas, tele fajdalommal es bizonytalansaggal. Egyebkent nem akarom elhinni hogy 32 eves vagy es hogy nem erted mi a problema az egesz sztorival. Te mit tettel azert hog megmentsd ezt a kapcsolatot azon kivul hogy felhaborodtal?
Ja, te elvartad hogy a masik mindenet feladja, de te mit adtal fel? Mert bizony ebben az esetben legyen fifty-fifty hogy mindenkinek jo legyen
"De most ez miért jó neki hogy felégetett minden hidat köztünk ahelyett hogy elfogadta volna hogy barátok maradunk a szünet idejére?"
Nem létezik szünet kapcsolatban, nem létezik olyasmi, hogy barátok vagytok ha közben meg haragszotok egymásra, szeretitek egymást!
24 évesen te érzelmi analfabéta vagy, mi? Hihetetlen, hogy leírják többen, az exed is megmondta, hogy nem lehet szünetet tartani csak azért, mert te gondolkodni akarsz.
Önző, lusta, undorító lény vagy.
Se dolgozni nem akarsz, se normális párkapcsolatban együtt lenni.
Magadat nézed csak. Most is csak az a bajod, hogy nem úgy lett ahogyan te akartad: szünet...te gondolkodsz 3 hétig a "párod" pedig hadd legyen bizonytalanságban MÉG JOBBAN mint volt azután, hogy országot képes voltál váltani.
Végtelenül egoista vagy. Hála Istennek, hogy már kidobott a francba, megérdemled!
"És most én érzem magam kellemetlenül, mintha én hibáztam volna."
Pont ezért dobra be a törölközőt hogy ne ő érezze magát kelletlenül hogy te rajta gondolkodsz hanem érezd magad te kellemetlenül.
Ez sima játszma volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!