Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig az jár jobban, aki szakít a másikkal?
#8 Elég kétbites csajaid lehettek, ha ennyire keserű vagy. Nyugodj meg, a férfiak is monitoroznak, az csak beállítottság kérdése, hogy van, aki akkor szakít, amikor már megvan a biztos következő, meg van, aki akkor, amikor érzi, hogy ez nem jó. Én utóbbi vagyok, szakítok bármi jövőkép nélkül, csak a rosszban ne legyek. Férfiként.
#11 Te ritka buta és egyszerű vagy.
14-es vagyok
Én is értem de szerintem te rosszul. Én arra utaltam hogy minek használni olyan lingót gyakorin ami amúgy elég "bennfentes" dolog egy másik oldalról, szerintem pont hogy a korára nem utal semmit.
Ez nem mindig igaz. Pontosan tudom, hogy exem - sajátosan - megszenvedte a szakítást és nehezen vette rá magát. Én változtatást akartam és jogosan "behisztiztem" másodszorra, ő erre már soha nem lett volna képes. Ő szakított és pofátlannak éreztem akkor. Viszont nekem 1 év múlva lett párom, azóta együtt élünk, exemnek nincs senkije. Mivel azóta beszéltünk is egymással, képben van a helyzettel. Szerintem nagyon nem jó neki. Pláne ahogyan pöcegödörben maradt, de ő döntött így.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!